Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Eleonora Helsinki TV-meubel
Eleonora Helsinki TV-meubel
Vergroten
  • Eleonora Helsinki TV-meubel
1/4
Item 1 of 4

Eleonora Helsinki TV-meubel

Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Eleonora Helsinki TV-meubel

TV-meubel Helsinki van Eleonora biedt veel opbergruimte voor alle spullen die je graag bij de tv bewaart. De combinatie van open en gesloten vakken geven je zowel ruimte om de tv-apparatuur en soundbar in het open vak te plaatsen, terwijl er voldoende ruimte is om andere items uit het zicht op te bergen. 

De tv-kast heeft twee open vakken van 50 x 40 x 17 cm (BxDxH). Achter de twee deuren die voorzien zijn van een push-to-open systeem bevindt zich tevens 50 x 40 x 40 cm opbergruimte. 

Helsinki is vervaardigd uit eikenhout en afgewerkt met zwart eiken fineer. Naast getoonde uitvoering van Helsinki TV-meubel zijn er ook andere afmetingen verkrijgbaar, en is Helsinki tevens als opbergkast en dressoir verkrijgbaar. Zo biedt deze Eleonora kastenserie voor ieder wat wils. Het Helsinki meubel wordt voorgemonteerd geleverd. 

Shop TV-meubel Helsinki van Eleonora exclusief online!

Afmetingen & details

Artikelnummer 95720
Breedte 160 cm
Hoogte 45 cm
Diepte 42 cm
Materiaal Eikenhout
Kleur Zwart
Montage Voorgemonteerd
Merk Eleonora
Woonstijl Industrieel
Barcode 8719087026897
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Meer uit de Helsinki serie Bekijk ook Meer uit deze serie