Skip to content

Eleonora bij Eijerkamp

Ontdek de complete Eleonora collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Eleonora

Meubels in de nieuwste stijlen, materialen, kleuren en vormen: de collectie van Eleonora is helemaal van deze tijd. Met als missie mensen te verwonderen, inspireren en verblijden met de nieuwste meubels wordt het merk gekenmerkt door de nieuwste trends en hoogwaardige kwaliteit. En dankzij de talloze opties zijn veel meubels naar eigen woonwensen te componeren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ontdek de collectie van Eleonora nu online of in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Creëer een totaalinterieur voor iedere woonstijl met Eleonora

Barkrukken, fauteuils, kasten, stoelen, eettafels en meer: met de uitgebreide collectie meubels van Eleonora creëer je een compleet interieur dat volledig aansluit op jouw woonwensen. Doordat veel meubels samen te stellen zijn in maat, kleur en materiaal passen ze in iedere woonstijl. Ga voor een samenhangend geheel door te kiezen voor meubels van hetzelfde materiaal of creëer een speelse uitstraling door verschillende materialen te combineren. Het is maar net wat jij graag wilt!

Van reis naar Roemenië tot toonaangevend meubelbedrijf

Het merk Eleonora is op een bijzondere manier ontstaan. Toen Willem Schakel tijdens een reis een meisje genaamd Eleonora ontmoette en ze hem meevroeg naar de meubelfabriek van haar ouders, verloor Schakel zijn hart. Hij besloot de meubels naar Nederland te halen en noemde zijn nieuwe bedrijf naar Eleonora. Vandaag de dag, 25 jaar later, is Eleonora uitgegroeid tot een succesvol merk dat dagelijks voor talloze mensen van een huis een echt thuis maakt.

Shop Eleonora bij Eijerkamp

Ontdek alle meubels van Eleonora op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je met een persoonlijk advies graag bij samenstellen van je favoriete meubels van Eleonora in de gewenste kleuren, materialen en afmetingen. Ontdek de bijzondere collectie van Eleonora nu bij Eijerkamp!

Lees meer