Skip to content

Stylingadvies In de winkels

De puntjes op de i om jouw interieur helemaal af te maken? Tijdens een persoonlijk stylingadvies helpt één van onze stylisten je om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting je interieur tot één geheel te maken. Binnen elke woonstijl en voor ieder budget. Maak nu een afspraak!

maak een afspraak
Eijerkamp Stylingadvies
Eijerkamp Stylingadvies

 • JOUW WOONSTIJL & WOONWENSEN
  JOUW WOONSTIJL & WOONWENSEN

  We vinden het belangrijk om een stylist aan je te koppelen die perfect past bij jouw woonwensen en woonstijl. We nemen telefonisch contact met je op en plannen samen direct een afspraak in Zutphen of Veenendaal (dichtbij Utrecht) op een dag en tijdstip naar jouw voorkeur.

  Tip: Maak alvast een moodboard met je favoriete items!

 • STYLINGADVIES IN ONZE WOONWINKEL
  STYLINGADVIES IN ONZE WOONWINKEL

  Jouw persoonlijke stylist ontvangt je in onze woonwinkel. Aan de hand van jouw vragen, wensen en/of moodboard ontvang je advies en shop je samen de geadviseerde woonaccessoires en/of verlichting.

  Tip: Neem foto’s, plattegrond en afmetingen van bestaande meubels mee.

 • WAT KRIJG JE NA HET ADVIES MEE NAAR HUIS?
  WAT KRIJG JE NA HET ADVIES MEE NAAR HUIS?

  √ Antwoord op al je stylingvragen
  √ Passende woonaccessoires
  √ Kleuradvies
  √ Verrassende interieurideeën

 • DUUR & KOSTEN STYLINGADVIES
  DUUR & KOSTEN STYLINGADVIES

  Het Eijerkamp Stylingadvies duurt circa 1.5 uur en kost 29.95. Na afloop van het advies ontvang je een Eijerkamp Wooncheque t.w.v. 29.95 welke je bij besteding vanaf 300.- verzilvert op je aankoop. Zo is het advies gratis, hoe fijn is dat!

Styling advies

Persoonlijk stylingadvies?

We helpen je graag om met de juiste kleuren, woonaccessoires en verlichting je interieur tot één geheel te maken. Binnen elke woonstijl en voor ieder budget. Maak nu een afspraak!


Eijerkamp Stylingadvies
Eijerkamp Stylingadvies
Eijerkamp Stylingadvies