Skip to content

Nolte bij eijerkamp

Ontdek alle Nolte slaapkamermeubels in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts

Nolte bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Nolte

Eén van de meest toonaangevende merken van kast- en slaapkamersystemen: Nolte. Het Duitse merk bestaat inmiddels al meer dan 60 jaar en vervaardigd meubels volgens hoge kwaliteitsnormen. Dit wordt waargemaakt doordat de productie uitsluitend plaatsvindt in Duitsland en er enkel gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Ontdek de collectie van Nolte in onze Slaap Experience Centers in Eijerkamp Zutphen en Veenendaal of online op Eijerkamp.nl!

Van polijstschijven produceren tot meubelfabrikant

Ondernemer Georg Nolte uit Westfalen richtte in 1921 een bedrijf op in Rheda dat polijstschijven en reinigingsmiddelen produceerde. Vanaf de jaren ’30 sloeg het een nieuwe weg in, namelijk het ontwikkelen van meubels. Dit heeft ertoe geleidt dat de Nolte Group vandaag de dag één van Europa’s meest belangrijke meubelfabrikanten is van (kast)systemen voor in de slaapkamer.

Stel jouw ideale Nolte slaapkamerkast samen

Van ruime kledingkasten tot commodes en van nachtkastjes tot aan compacte kasten: de collectie van Nolte bestaat uit talloze opbergmeubels voor jouw slaapkamer. En je stelt ze ook nog eens volledig naar wens samen. Ga voor een volumineuze kast met verschillende opbergmogelijkheden voor kleding en schoenen en een handige spiegeldeur of kies voor een elegant nachtkastje met praktische lades. Dankzij de ruime keuze uit afmetingen, afwerkingen, kleuren en handgrepen creëer je met gemak jouw perfecte Nolte meubel. En je kiest ook nog eens uit diverse inrichtingselementen, zoals planken, lades, uitschuifbare rekken, haken en meer om jouw spullen op te bergen. Dankzij de diverse mogelijkheden past de collectie van Nolte in iedere woonstijl. Ga voor meubels in hetzelfde materiaal voor een samenhangend geheel of creëer een speelse opstelling door verschillende materialen te combineren.

Shop Nolte bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de systemen van Nolte op Eijerkamp.nl of bekijk Nolte en alle andere bekende slaapmerken onder één dak in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je met een kastadvies op maat graag bij samenstellen van je favoriete Nolte meubels in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek alle mogelijkheden van de systemen van Nolte nu bij Eijerkamp!

Lees meer