• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Nolte

Nolte beeld 1

Nolte kasten & bedden

Nolte is een van de meest toonaangevende merken op het gebied van kast- en slaapkamersystemen. Het Duitse meubelmerk is opgericht in 1955 en werkt sindsdien volgens de hoogste kwaliteitsnormen om opbergsystemen te ontwikkelen die garant staan voor een lange levensduur. Om de uiterst hoge kwaliteitsstandaard te waarborgen wordt enkel gewerkt met hoogwaardige, duurzame materialen. 

bekijk Nolte collectie

Nolte kledingkasten

Met een ruim aanbod van zweefdeurkasten, draaideurkasten en commodes biedt Nolte talloze mogelijkheden om een opbergsysteem samen te stellen dat past bij de persoonlijke wensen. Van compacte zweefdeurkast tot garderobekast voor een royale inloopkast. Het doordachte accessoire systeem maakt het bovendien mogelijk in een opbergmeubel diverse opbergoplossingen met elkaar te combineren.

ontdek Nolte kledingkasten

Nolte beeld 2 Nolte beeld 3

Kleuren & materialen Nolte garderobekasten

Naast het interieur van de kast, is ook het exterieur van Nolte kledingkasten volledig naar eigen inzicht aan te passen. Met de keuze uit diverse hoogwaardige materialen en kleurafwerkingen ontwerp je eenvoudig een kast die perfect aansluit op het interieur van bijvoorbeeld de slaapkamer. Houten deuren worden eenvoudig afgewisseld met glazen deuren of spiegeldeuren om zo een uitstraling te creëren die volledig voldoet aan je woonwensen.

Nolte bedden en slaapsystemen

Naast een uitgebreide collectie kasten, biedt Nolte een ruim aanbod hoogwaardige bedden. Evenals de kledingkasten van het Duitse kwaliteitsmerk zijn ook de bedden van Nolte volledig naar wens aan te passen. Met de keuze uit verschillende hoogwaardige en duurzame materialen, dessins en hoofdborden maakt Nolte het mogelijk een volledig gepersonaliseerde slaapkamerinrichting te realiseren.

bekijk Nolte bedden

Nolte beeld 4 Nolte beeld 5

Persoonlijk kastadvies

Van ruime garderobekast tot compacte kledingkast of zelfs complete slaapkamer: onze Nolte experts staan in het Slaap Experience in Zutphen voor je klaar om een Nolte slaapkamerinterieur te creëren dat volledig aansluit op de persoonlijke wensen. Ontdek de verschillende uitvoeringsmogelijkheden, materialen, afmetingen en combinaties van Nolte in onze woonwinkel in Zutphen!

maak afspraak kastadvies

Nolte kledingkasten Nolte bedden Nolte nachtkastjes