Skip to content

Hofstede Raanhuis bij eijerkamp

Ontdek de complete Hofstede Raanhuis collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Hofstede Raanhuis bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak
interieuradvies bij Eijerkamp

Hofstede Raanhuis

Ambachtelijk maatwerk: dat is waar Hofstede Raanhuis voor staat. De Nederlandse meubelfabriek uit Renkum produceert sinds 1913 een veelzijdige collectie maatwerk meubels van uitmuntende kwaliteit. En dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen gaan de meubels extra lang mee! Inspiratie opdoen? Bekijk de collectie online of kom langs in onze woonwinkels om alle mogelijkheden te ontdekken!

Creëer een totaalinterieur met Hofstede Raanhuis

Kasten, tafels, banken en fauteuils: met de uitgebreide collectie van Hofstede Raanhuis creëer je in een handomdraai een totaalinterieur. En dankzij de eindeloze mogelijkheden passen de meubels in iedere woonstijl. Heb je een voorkeur voor de industriële woonstijl? Ga dan bijvoorbeeld voor een strakke, zwarte vakkenkast met stoere, leren bank of een eetset in industriële look. Liever een zachte uitstraling? Dan voelen meubels in lichte houttinten en zachte stoffen zich helemaal thuis in jouw interieur!

Componeer jouw Hofstede Raanhuis meubels naar wens

Dankzij de keuze uit talloze stoffen, leerkleuren, houtsoorten, houtkleuren en onderstellen zijn de meubels van Hofstede Raanhuis volledig af te stemmen op ieders persoonlijke woonwensen en elke interieurstijl. Zelfs de vulling van de meubels is af te stemmen op jouw comfortwensen. Of je nu een donkere tafel met centrale poot of lichte bank met elegant vierpotig onderstel zoekt: de collectie van Hofstede Raanhuis voor ieder wat wils!

Hofstede Raanhuis bij Eijerkamp

Laat je inspireren door de maatwerk meubels van Hofstede Raanhuis op Eijerkamp.nl of bekijk de collectie live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij samenstellen van je favoriete Hofstede Raanhuis meubel(s) in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen. Ontdek de bijzondere collectie van Hofstede Raanhuis nu bij Eijerkamp!

Lees meer