Skip to content

Pastoe bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Pastoe Studio's in onze winkels. Met interieuradvies van onze Pastoe experts.

Pastoe eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Pastoe

Een Pastoe kast staat bekend om zijn tijdloze en eenvoudige design. De praktische ontwerpen brengen functionaliteit in elke ruimte. Breng uw eigen identiteit aan in het interieur met de verschillende opstellingen en kleuren. Shop de bekende systemen als de Pastoe Vision Next en Pastoe Vision Elements online of bekijk verschillende, duurzame pronkstukken in onze winkels.

Pastoe design

Pastoe produceert vooruitstrevende en eigentijdse meubels met aandacht voor traditionele en ambachtelijke kwaliteit. De kernbegrippen van Pastoe zijn eenvoud, tijdloosheid, kwaliteit en ambacht; dit is duidelijk terug te zien in de collectie. Design producten die uniek zijn door hun ontwerp en het continue vernieuwen. Zo ontstaan meubels die modern zijn en dat ook blijven. Zo maakt u uw thuisbioscoop helemaal af.

Pastoe - 100 jaar vernieuwing in vormgeving

Vorig jaar bestond Pastoe 100 jaar; een feestelijke mijlpaal. In 1913 werd begonnen met de productie van stoelen in een kleine ambachtelijke timmerfabriek. Deze fabriek groeit al snel uit tot een voor Nederlandse begrippen grote fabriek. In 1918 verhuist de productie naar Rotterdam en tot op de dag van vandaag worden de ontwerpen hier geproduceerd. Het verleden is een inspiratie bron en verplichting; om continue te blijven investeren in kwaliteit en vormgeving.

Pastoe collectie bij Eijerkamp

Bij Eijerkamp kunt u terecht voor onder andere kasten en dressoirs van Pastoe. Onder andere de Pastoe Fiber en de Pastoe Vision en Vision Next kunt u bij Eijerkamp in de collectie vinden. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling. Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn. Hoewel eenvoud voorop staat zijn de ontwerpen goed doordacht. Deze kastsystemen en wandmeubels voelen zich thuis in uw huis en passen gemakkelijk binnen verschillende interieurs.

Lees meer