Skip to content

Petite Friture bij eijerkamp

Ontdek de collectie van Petite Friture online en in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Petite Friture

Verrassend en verfrissend: de collectie van het design merk Petite Friture. In samenwerking met meer dan dertig designers ontwerpt het Franse merk meubels, verlichting en accessoires met architectonische invloeden. Zoals model Vertigo, inmiddels een iconische hanglamp en een verrijking voor iedere woonruimte. Ontdek de innovatieve, duurzame collectie van Petite Friture nu online of in onze winkels in Zutphen & Veenendaal!

Voeg een eyecatcher toe aan je interieur met Petite Friture

Ieder meubel van Petite Friture is ontstaan vanuit passie voor design. De collectie bestaat uit diverse unieke hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen maar ook verschillende bijzettafels en salontafels. Creëer sfeer in de woonruimte met een gave vloerlamp of kies voor een stijlvolle hanglamp boven de eettafel. Veel woonitems zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen, waardoor ze in ieder interieur passen. Eén ding is zeker: met de meubels van Petite Friture haal je een ware blikvanger in huis! Ontdek de collectie nu bij Eijerkamp.

Petite Friture: ontstaan vanuit pure passie voor design

Van kinds af aan werd Amélie du Passage geïnspireerd door mooie dingen als huizen vol kinderen en gelach, zonsondergangen en haar moestuin. Gedreven door haar ondernemersgeest richtte ze in 2009 Petite Friture op als producent van hedendaags design. Vandaag de dag is Petite Friture uitgegroeid tot een succesvol merk dat van een huis een echt thuis maakt.

Shop Petite Friture bij Eijerkamp

Ontdek de bijzondere collectie van Petite Friture nu online op Eijerkamp.nl of bekijk hem live in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je met een persoonlijk interieuradvies graag bij het kiezen van je favoriete meubels in de gewenste kleuren en materialen!

Lees meer