Skip to content
Petite Friture Vertigo Nova M Hanglamp
Petite Friture Vertigo Nova M Hanglamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova M Hanglamp
1/7
Item 1 of 7

Petite Friture Vertigo Nova M Hanglamp

Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova M Hanglamp

Hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture is een ontwerp van Constance Guisset en is een aanvulling op de welbekende Vertigo collectie. Het verfijnde design bestaat uit een grote organische vorm met grafische lijnen die op een bol van handgeblazen glas ligt. Door ingebouwde LED-technologie geeft de lamp zacht licht af. Het lichte gewicht van de lamp zorgt ervoor dat deze mee gaat met de lichtstromen van de ruimte waarin deze hangt, zo ontstaat er iedere keer een ander schaduwspel op muren en deuren.

Vertigo Nova is als hanglamp verkrijgbaar in drie formaten en in de kleuren wit en zwart, maar ook als wandlamp en vloerlamp. Shop hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619313
Breedte 140 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl  Design
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer