Skip to content
Petite Friture Vertigo Nova Vloerlamp
Petite Friture Vertigo Nova Vloerlamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova Vloerlamp
1/7
Item 1 of 7

Petite Friture Vertigo Nova Vloerlamp

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova Vloerlamp

Vloerlamp Vertigo Nova van Petite Furniture is het perfecte voorbeeld van balans tussen elegantie en techniek. De lamp is ontworpen door Constance Guisset, een Franse designer. De lamp bestaat uit een grote sluier van grafische lijnen die wordt aangevuld door een handgeblazen glazen bol en wordt gedragen door een staande voet met een organische vorm. De lamp is voorzien van ledverlichting waardoor deze zacht en diffuus licht afgeeft.

Vertigo Nova is vervaardigd van glazvezel en is erg licht, waardoor deze meebeweegt met de luchtstroom van de woonruimte. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en is ook leverbaar als wandlamp en als hanglamp in diverse maten. Shop vloerlamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619326
Breedte 110 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer