Skip to content
Petite Friture Vertigo Nova S Hanglamp
Petite Friture Vertigo Nova S Hanglamp
Vergroten
  • Petite Friture Vertigo Nova S Hanglamp
1/8
Item 1 of 8

Petite Friture Vertigo Nova S Hanglamp

Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Petite Friture Vertigo Nova S Hanglamp

Hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture is een ontwerp van Constance Guisset en is een aanvulling op de welbekende Vertigo collectie. Het verfijnde design bestaat uit een grote organische vorm met grafische lijnen die op een bol van handgeblazen glas ligt. Door ingebouwde LED-technologie geeft de lamp zacht licht af. Het lichte gewicht van de lamp zorgt ervoor dat deze mee gaat met de lichtstromen van de ruimte waarin deze hangt, zo ontstaat er iedere keer een ander schaduwspel op muren en deuren.

Vertigo Nova is als hanglamp verkrijgbaar in drie formaten en in de kleuren wit en zwart, maar ook als wandlamp en vloerlamp. Shop hanglamp Vertigo Nova van Petite Friture online en binnenkort in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1619309
Breedte 110 cm
Materiaal Glasvezel
Kleur Zwart
Merk Petite Friture
Woonstijl  Design
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €14.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.