Skip to content

Kettnaker bij Eijerkamp Zutphen

Ontdek de complete Kettnaker collectie in onze winkel in Zutphen. Met interieuradvies van onze experts.

Kettnaker bij Eijerkamp

  Kettnaker

  Exclusieve, hoogwaardige meubel- en kastsystemen, geproduceerd in de stad Dürmentingen: de innovatieve collectie van de Duitse meubelfabrikant Kettnaker. De productie is 100% ‘Made in Germany’ en volledig in eigen handen. Dankzij de hoogwaardige fabricagetechnieken en het nauwkeurige vakmanschap zijn Kettnaker meubels van uitmuntende kwaliteit. En je stelt ze volledig naar eigen wensen samen! Inspiratie opdoen? Ontdek de complete collectie van Kettnaker in ons Slaap Experience Center bij Eijerkamp Zutphen of laat je inspireren op Eijerkamp.nl!

  Van timmerwerk tot meubelfabriek

  De wortels van Kettnaker liggen in 1870 bij de start van een timmerwerkplaats in Dürmentingen door Karl Kettnaker. Zijn zoon Carl startte later met individuele productie en directe verkoop. In 1960 verwoestte een brand het volledige pand, waarna de vierde generatie zonen Karl en Edmund zich ging richten op serieproductie. Door de tijd heen is de collectie compacte kasten zo vervangen door innovatieve, modulaire systemen. Begin jaren ’90 legde het bedrijf de focus op modern en puur met een nieuwe productietechnologie. Dankzij deze jarenlange ervaring staat Kettnaker vandaag de dag voor duurzame waarden en hoogwaardige kwaliteit meubels.

  Creëer een totaalinterieur met Kettnaker

  De ruime collectie van Kettnaker bestaat uit meubels voor een compleet interieur: van kledingkasten tot tafels, van bedden tot dressoirs en meer. De dressoirs en kasten uit het toonaangevende SOMA-programma bevatten innovatieve elementen als verwisselbare panelen en magnetische montage. En de kleuren en materialen zijn op ieder moment aan te passen, zodat je nooit uitgekeken raakt. Stel jouw ideale Kettnaker systeem helemaal naar eigen wensen samen dankzij de ruime keuze uit hoogtes, breedtes en dieptes. Hierdoor creëer je eenvoudig een speelse opstelling of juist een moderne, strakke vakkenkast.

  Stel Kettnaker naar wens samen bij Eijerkamp Zutphen

  Ontdek alle Kettnaker meubels samen met alle andere bekende slaapmerken onder één dak bij Eijerkamp in Zutphen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het samenstellen van je favoriete meubels van Kettnaker in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen met een persoonlijk kastadvies. Ontdek alle mogelijkheden van de systemen van Kettnaker nu in het Slaap Experience Centers bij Eijerkamp Zutphen!

  Lees meer