Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Kettnaker Flat Kast
Kettnaker Flat Kast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kettnaker Flat Kast
1/4
Item 1 of 4

Kettnaker Flat Kast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Kettnaker Flat Kast

Kast Flat is een innovatief systeem uit de collectie van het Duitse designmerk Kettnaker. Het meubel staat bekend om haar praktische schuifdeuren en vele mogelijkheden. Kies voor een basis in lak of melamine eiken antraciet en maak keuze uit diverse kleuren en materialen als glas, aluminium en hout voor de fronten van de kast. Deze kledingkast met vlakke schuifdeuren is niet alleen een elegante toevoeging aan je slaapkamer, de frontpanelen kunnen ook gemakkelijk worden vervangen bij verhuizing of wanneer u uw kast een andere indeling wilt geven.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan of ontdek kast Vita van Kettnaker in ons Slaap Experience Center in Eijerkamp Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1644968
Materiaal Hout
Kleur Wit
Merk Kettnaker
Woonstijl  Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer