Skip to content
Kettnaker Bett Bed
Kettnaker Bett Bed
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kettnaker Bett Bed
1/20
Item 1 of 20

Kettnaker Bett Bed

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Kettnaker Bett Bed

Een stijlvol ontwerp met exclusief comfort: bed Bett uit de collectie van het Duitse Kettnaker. Natuurlijke materialen komen samen met echt vakmanschap, wat zorgt voor hoogwaardige kwaliteit en ambachtelijke details. Dankzij de vele mogelijkheden is Bett volledig te componeren naar uw slaap- en woonwensen en geeft u hem met gemak een persoonlijke touch. 

Kies uit een hoog of laag bedframe, een uitvoering met of zonder gestoffeerd hoofdbord en diverse poten en onderstellen. En alle meubelsystemen van Kettnaker zijn verkrijgbaar in diverse kleuren mat en hoogglans lak, mat en glanzend aan de achterkant gelakt glas. Maar ook aluminium en verschillende houtsoorten zoals eiken, walnoot en kersenboom zijn mogelijk. Combineer het bed met nachtkastje Bett voor een stijlvol geheel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan of ontdek bed Bett van Kettnaker in ons Slaap Experience Center in Eijerkamp Zutphen!

Kettnaker Bett Bed
Kettnaker Bett Bed