Skip to content
Kettnaker Alea Nachtkastje
Kettnaker Alea Nachtkastje
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kettnaker Alea Nachtkastje
1/7
Item 1 of 7

Kettnaker Alea Nachtkastje

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Kettnaker Alea Nachtkastje

Ga voor een stijlvol, functioneel nachtkastje met Bett uit de collectie van het Duitse designmerk Kettnaker. Natuurlijke materialen komen samen met echt vakmanschap, wat zorgt voor hoogwaardige kwaliteit en ambachtelijke details. En dankzij de vele mogelijkheden is Bett volledig te componeren naar uw woonwensen. Kies uit diverse poten en onderstellen, kleuren en materialen om hem een persoonlijke touch te geven. Combineer Bett met het gelijknamige bed voor een stijlvol geheel.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan of ontdek nachtkastje Bett van Kettnaker in ons Slaap Experience Center in Eijerkamp Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1575209
Materiaal Hout
Kleur Wit
Merk Kettnaker
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer

Meer uit de Alea serie Bekijk ook Meer uit deze serie