Skip to content
Kettnaker Alea Kledingkast
Kettnaker Alea Kledingkast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kettnaker Alea Kledingkast
1/32
Item 1 of 32

Kettnaker Alea Kledingkast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Kettnaker Alea Kledingkast

Multifunctioneel en volledig naar wens samen te stellen: kledingkast Alea van Kettnaker is onmisbaar in de slaapkamer. De naam Alea is afkomstig van een term uit de muziek die staat voor een compositie die binnen een esthetisch programma het vrije spel toelaat. Van royaal, open kastsysteem tot stijlvolle inloopkast tot klassieke garderobekast: met Alea kunt u alle kanten op. 

Alle hoogtes, breedtes, manieren van openen van deuren en lades, materialen en kleuren kunnen gecombineerd worden. Kies uit diverse kleuren mat en hoogglans lak, mat en glanzend aan de achterkant gelakt glas. Maar ook aluminium en verschillende houtsoorten zoals eiken, walnoot en kersenboom zijn mogelijk. En dankzij de ruime keuze uit inrichtingselementen richt u uw Kettnaker kast in met lades, rekken, planken, verdeelelementen, kledingroedes en meer. Zo kunt u de kasten perfect afstemmen naar uw eigen smaak en woonruimte. 

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan of ontdek kledingkast Alea van Kettnaker in ons Slaap Experience Center in Eijerkamp Zutphen!

Kettnaker Alea Kledingkast
Kettnaker Alea Kledingkast
Meer uit de Alea serie Bekijk ook
Meer uit de Alea serie Bekijk ook