Skip to content
Kettnaker Grip Kledingkast
Kettnaker Grip Kledingkast
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Kettnaker Grip Kledingkast
1/3
Item 1 of 3

Kettnaker Grip Kledingkast

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Kettnaker Grip Kledingkast

Een royaal meubel met innovatieve schuifdeurtechniek: kast Grip uit de collectie van Kettnaker. Dit meubel is ideaal voor de grotere slaapkamer dankzij de maximale breedte van maar liefst 4 meter. Hierdoor biedt Grip zelfs ruimte voor een televisie en/of home entertainment. Bijzonder is de uitvoering met drie deuren, waarbij de middelste deur naar links én naar rechts geschoven kan worden. 

Deze multifunctionele kast is volledig naar wens te componeren dankzij de ruime keuze uit materialen, kleuren en afmetingen. De basis van de kast is verkrijgbaar in verschillende laktinten en melamine eiken antraciet, de fronten zijn verkrijgbaar in talloze glas-, aluminium-, fineer- of lakvarianten. Zo creëert u met gemak de perfecte kast voor in uw woonruimte en interieurstijl.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu een online offerte aan of ontdek kast Grip van Kettnaker in ons Slaap Experience Center in Eijerkamp Zutphen!