Skip to content

Arco bij Eijerkamp

Ontdek de complete collectie in de Arco Studio's in onze winkels. Met interieuradvies van onze Arco experts.

Arco bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Design Arco Meubels

Met meer dan een eeuw ervaring staat het Nederlandse designmerk Arco bekend om het vervaardigen van eettafels en stoelen die een onderscheidende signatuur aan jouw eetruimte geven. De fabriek van Arco is gevestigd in de Achterhoek, een regio die geroemd wordt om haar natuurlijke pracht. Deze inspirerende omgeving stimuleert de vakmensen van Arco om met de hoogste kwaliteit hout te werken en dit op een zo duurzaam mogelijke wijze te doen.

Eigen productie

Arco blijft voortdurend investeren in innovatieve technologieën, nieuwe vaardigheden, actuele kennis, moderne materialen en getalenteerde professionals. Dit streven naar wat zij 'Het Nieuwe Vakmanschap' noemen, vormt de drijvende kracht achter de inspiratie en motivatie van het bedrijf om met de hand vervaardigde tafels te produceren, die voldoen aan de eisen van zowel de huidige als toekomstige generaties.

Van Arco eettafels tot Arco eetkamerstoelen

Geef je leefruimte een upgrade met eettafels die volledig aanpasbaar zijn aan jouw persoonlijke woonstijl. Creëer een samenhang in je eetruimte door een eettafel te combineren met de  eetkamerstoelen of -banken Alle producten van Arco worden met zorg vervaardigd in de fabriek, waarbij er voornamelijk gebruikgemaakt wordt van lokale materialen. De eigentijdse ontwerpen van Arco zijn stijlvol en blijven onaangetast door kortstondige trends. Bij designmerk Arco staat kwaliteit altijd voorop, daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige materialen.

Talloze mogelijkheden met Arco

Als specialist in tafelontwerp creëert het designmerk Arco tafels voor diverse toepassingen, of het nu thuis is, op kantoor, of ergens daartussenin. Arco vervaardigt niet alleen tafels, maar ook de aanvullende elementen die tafels compleet maken. Het merk hecht waarde aan flexibiliteit en stelt je in staat bijna elke tafel aan te passen aan jouw woonwensen. Jij hebt de regie over de hoogte, kleur en grootte. Bepaal de ideale grootte voor je eettafel met onze handige tips.

Arco Design bij Eijerkamp

Verken de designmeubels van Arco op onze website en laat je volledig inspireren. Onze interieuradviseurs in de woonwinkels staan klaar om je te assisteren bij het samenstellen van je favoriete Arco-meubels. Maak een keuze uit een uitgebreide collectie van kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen die perfect passen bij jouw stijl. Ontdek nu de volledige collectie van het Nederlandse designmerk Arco bij Eijerkamp!

Lees meer