Skip to content
Arco Close Eetkamerstoel
Arco Close Eetkamerstoel
Vanaf 612.-
Vergroten
  • Arco Close Eetkamerstoel
1/18
Item 1 of 18

Arco Close Eetkamerstoel

Vanaf 612.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Arco Close Eetkamerstoel

De Arco Close eetkamerstoel is een ontwerp van de IJslandse designer Gudmundur Ludvik (1970). In zijn creaties is de designer altijd op zoek naar een combinatie van ambacht, kunst en design.

Geniet van ultiem comfort op de elegante Close stoel met de ronde rugleuning die zich om de rug heen vormt. De eetkamerstoel is simplistisch en voorzien van Scandinavische invloeden, zoals het eikenhouten frame. Om de stoel naadloos op het interieur af te stemmen, is Close verkrijgbaar met een 4-potig onderstel, sledepoot of 5-potig draaibaar onderstel op wielen. Vervaardigd van gepolijst aluminium of epoxylak op aluminium. Close van Arco is ook leverbaar in een uitvoering zonder armen, de stoel krijgt dan een breedte van 52 cm. De kuip is naar wens te bekleden in diverse stoffen en leersoorten. 

Ontdek het comfort van de Arco Close eetkamerstoel in onze woonwinkels in Zuthpen en Veenendaal, of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Arco Close Eetkamerstoel
Arco Close Eetkamerstoel
Meer uit de Close serie Bekijk ook
Meer uit de Close serie Bekijk ook