Skip to content

Urban Nature Culture bij eijerkamp

Ontdek de complete Urban Nature Culture collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Urban Nature Culture

Een collectie duurzaam geproduceerde meubels, vervaardigd uit eerlijk materialen en ontworpen vanuit liefde voor de wereld: de woonitems van Urban Nature Culture. Met invloeden vanuit het oerwoud tot aan het bruisende stadshart tot aan diverse culturen. Ontdek de unieke collectie van Urban Nature Culture nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal!

Maak van je huis een thuis met Urban Nature Culture

Met de woonitems van Urban Nature Culture, veelal vervaardigd uit natuurlijke materialen zoals bamboe, hout, katoen en linnen, haal je gegarandeerd een warme, gezellige sfeer in huis. Van bijzettafels tot hanglampen en van poefjes tot diverse decoratie: de collectie van Urban Nature Culture bevat alles om van jouw huis een aangenaam thuis te maken. En veel items zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en materialen om jouw interieur een persoonlijke touch te geven.

Van wereldreis naar succesvol interieurmerk

Sinds Anne Marie Hermans haar negentiende levensjaar reist ze heel de wereld over om geïnspireerd te worden om nieuwe collecties te ontwerpen waarin oude technieken en kunst worden samengesmolten met de natuur. Urban Nature Culture is dan ook ontstaan uit het geloof van Anne in het feit dat zorgen voor de toekomst van de wereld, natuur en haar bewoners enkel bereikt kan worden door te starten met kijken naar onszelf. Met haar merk wil ze voortdurend uitdaging zoeken in hoe we de planeet en haar bewoners meer waarde kunnen brengen. Van een eerlijke werkomgeving tot aan vriendelijke bronnen en materialen, met als doel het geven van liefde aan de wereld: dat is Urban Nature Culture.

Shop Urban Nature Culture bij Eijerkamp

Ervaar de kwaliteit en duurzaamheid van de collectie van Urban Nature Culture bij Eijerkamp. Shop jouw favoriete woonitems nu online of bekijk ze live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij het kiezen van de woonitems van Urban Nature Culture in de gewenste kleuren, materialen en afmetingen die perfect bij jouw woonwensen en budget passen. Ontdek de collectie nu bij Eijerkamp!

Lees meer