Skip to content

Interstar bij eijerkamp

Ontdek de complete Interstar collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Interstar meubelen bij Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Interstar

Al generaties lang produceert de Interstar familie opvallende kasten met strakke lijnen, rechte hoeken en prachtige details. Dankzij maatwerk is de bijzondere, stijlvolle design collectie van het Nederlandse merk volledig naar eigen woonwensen samen te stellen. Inspiratie opdoen of advies nodig? Ontdek alle Interstar meubels in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal of bekijk een selectie online!

Maatwerk meubels van Interstar

Dankzij de vele mogelijkheden in materialen, afwerkingen, afmetingen en meer creëer je eenvoudig het gewenste Interstar meubel, volledig afgestemd op jouw interieurstijl en woonwensen. Je hebt keuze uit diverse houtsoorten met een gelakte, matte of hoogglans afwerking en verschillende fronten, greepjes en kleuren. Heb je ondanks het uitgebreid samengestelde kastenprogramma bij Eijerkamp een specifieke wens die om maatwerk vraagt? Dankzij haar eigen fabriek kan Interstar maatwerk realiseren, hoogstaand kwaliteit van Nederlandse bodem!

Productie in eigen handen

Interstar verzorgt niet enkel het maatwerk. Ook de productie is volledig in eigen handen. Met een team van deskundige meubelmakers, spuiters en montagemedewerkers wordt op drie productielocaties hard gewerkt om hoogwaardige kasten te vervaardigen. In Bosnië Herzegovina wordt massief hout verwerkt en plaatmateriaal voorbereid, waarna de afwerking en montage in Assen plaatsvindt. Doordat het merk enkel werkt met kwalitatieve materialen, gaat jouw Interstar meubel extra lang mee!

De oorsprong van Interstar

Antoon Slotboom startte tijdens de oorlog een bedrijf in Bodegraven, dat eind jaren ’60 verhuisde naar Assen. Een aantal jaar later werd Interstar geïntroduceerd, waarbij de focus op de kwaliteit in plaats van de kwantiteit van de meubels gelegd werd. Vandaag de dag wordt het bedrijf gerund door alweer de derde generatie. En doordat de meubels vervaardigd worden met de nieuwste afwerkingen, kleuren en elementen gaat de Interstar collectie nog altijd met de tijd mee. Maar de maten staan vast! Dankzij de veelvoud van 22,5 cm in de breedte en 12 cm in de zijn de mogelijkheden eindeloos en de Interstar kasten altijd herkenbaar.

Interstar bij Eijerkamp

Ontdek de collectie van Interstar nu online op Eijerkamp.nl of bekijk hem live in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp adviseurs helpen je tijdens een persoonlijk interieuradvies graag bij het samenstellen van het Interstar meubel in de gewenste kleuren, materialen, afwerkingen en afmetingen die perfect bij jouw woonwensen past. Ontdek alle mogelijkheden van de meubels van Interstar nu bij Eijerkamp!

Lees meer