Skip to content

Movani Bij eijerkamp

Ontdek de complete Movani collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Movani Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Movani

Movani biedt een uitgebreide collectie met vriendelijk geprijsd Italiaans design. De eigentijdse meubels vernieuwen steeds mee met de moderne mens die op zoek is naar beleving en ontspanning. Van de beste kwaliteit door jarenlange ervaring. Bezoek Eijerkamp Zutphen of Veenendaal voor de meest trendy en eigenzinnige Movani zitmeubels, tafels en kasten of shop online.

Movani design meubelen

Movani: Een design collectie met scherpe prijzen

Specifiek design in een bijzonder eigen stijl. Dat is kenmerkend aan het meubelmerk Movani. Eigentijdse banken, trendy fauteuils, luxe design stoelen, moderne tafels en stijlvolle kasten van perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Movani is een unieke aanwinst tussen de bekende nationale en internationale topmerken. Een verrijking voor elk interieur!

De Movani stijl is continu in beweging

Het innovatieve designmerk Movani – wat staat voor beweging – speelt volledig in op de dynamische levensstijl van de moderne mens: ambitieus, stijlvol en succesvol. Met haar Italiaanse design spirit heeft ze een voortdurende drive om een meubel te herontdekken en opnieuw vormgeven te geven. Tegelijk helpen de eersteklas Movani meubels u te bewegen tot ontspanning. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk genieten van uw welverdiende rust op de comfortabele bank Felino.

Een schat aan ervaring vertaalt in jong design

Met gevoel voor trends en oog voor detail stellen gerenommeerde detaillisten de Movani collectie zorgvuldig samen. Zij worden hierbij geholpen door jonge, veelbelovende ontwerpers en befaamde ontwerpers van bekende merken. De passie voor het vak en de generatieschat aan ervaring resulteert in een verzameling van bijzondere objecten. Met Movani haalt u echt iets speciaals in huis!

Uniek in Nederland, exclusief bij Eijerkamp

U kunt de Movani collectie aanschaffen via een select dealernetwerk, waarvan Eijerkamp als Nationale Woonwinkel uiteraard deel uitmaakt. Kom de Movani collectie exclusief bekijken bij Eijerkamp Zutphen en Eijerkamp Veenendaal. U ontvangt een goede service en persoonlijk advies van onze interieurspecialisten.

Lees meer