Skip to content

Equilli Slaapexperience

Equilli combineert wetenschap en slaapcomfort in de matrassen en hoofdkussens. Dankzij de Personal Sleep Scan ontdek je het matras en hoofdkussen dat perfect aansluit bij jouw slaapvoorkeuren!

Equilli Flex matras

Ultieme slaapervaring Het Flex Matras

Ben je op zoek naar een matras die volledig is afgestemd op jouw lichaam? Maak kennis met het Support Flex Matras, dat met behulp van de Personal Sleep Scan nauwkeurig is samengesteld voor jou. Dit matras is volledig aanpasbaar, zelfs na de aankoop! Met behulp van dit unieke meetsysteem stel je jouw matras samen op basis van jouw lichaam en slaapvoorkeuren, wat resulteert in een ultieme slaapervaring.

Equilli hoofdkussens

Eenvoudig aanpasbare Hoofdkussens

Niet alleen bieden de matrassen van Equilli een oplossing op maat, hetzelfde geldt voor de unieke hoofdkussens. De hoofdkussens zijn aanpasbaar en onderscheiden zich doordat ze rekening houden met de vorm van je hoofd, nek en de diepte waarmee je schouders in het matras wegzakken. Ze zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten op de specifieke behoeften van jouw lichaam.

 • Ondersteuning op maat
 • Meer dan 15000 mogelijkheden
 • Op basis van Personal Sleep Scan
 • Comfortlaag naar keuze
 • Gepersonaliseerde zones
 • Aanpasbaar na aankoop

Jouw unieke matras In drie stappen

Personal Sleep Scan

Heb je je weleens afgevraagd of jouw matras wel aansluit bij jouw unieke slaapbehoeften? Met de Personal Sleep Scan ben je verzekerd dat je matras perfect past bij jouw slaapbehoeften en -voorkeuren. Dankzij deze wetenschappelijk onderbouwde meting wordt de optimale ondersteuning voor je schouders, taille en heupen nauwkeurig bepaald.

In 3 stappen naar je Support FLex Matras

 • METEN
  METEN

  Ga op je zij en rug liggen, en binnen slechts één minuut meten we je lichaamsprofiel nauwkeurig met behulp van de Personal Sleep Scan.

 • TESTEN
  TESTEN

  Na de meting heb je de mogelijkheid om je op maat gemaakte matras direct in de winkel te testen, aangepast aan jouw lichaam en voorkeuren.

 • KIEZEN
  KIEZEN

  De volgende stap is het selecteren van het juiste bed, waarna je met een gerust hart kunt gaan slapen. Onthoud dat het matras gedurende het eerste jaar volledig gratis aanpasbaar is. Dus zelfs als je lichaamssamenstelling verandert of je niet comfortabel ligt, passen we het matras gewoon voor je aan!

 • SLAAPCONTRACT
  SLAAPCONTRACT

  Elke Equilli Support Flex-matras wordt geleverd met het Equilli Slaapcontract. Als je toch merkt dat een bepaalde modulekeuze niet ideaal voor je is, heb je de flexibiliteit om zelf aanpassingen te maken.

Chantall
Chantall
Teamleider Slapen
Eijerkamp Zutphen
Slaap Experience Centers In Zutphen & Veenendaal

In ons Slaap Experience Center vind je alle bekende slaapmerken onder één dak. Van bed tot boxspring, van matras tot hoofdkussen en dekbed: we hebben alles voor een goede nachtrust. Ook aan een stijlvolle aankleding van de slaapkamer is gedacht: met (maatwerk) garderobekasten, nachtkastjes en de nieuwste collecties bedtextiel hebben we alles voor een fijne slaapkamer.

Veelgestelde vragen over Equilli

 • 1. Wat houdt een Personal Sleep Scan in? De Personal Sleep Scan is een meting van slechts één minuut waarbij we je lichaamsprofiel nauwkeurig scannen. Met de Personal Sleep Scan ben je verzekerd dat je matras perfect past bij jouw slaapbehoeften en -voorkeuren. Dankzij deze wetenschappelijk onderbouwde meting wordt de optimale ondersteuning voor je schouders, taille en heupen nauwkeurig bepaald.
 • 2. Hoe kan ik een afspraak maken voor de Personal Sleep Scan? Voor de Personal Sleep Scan hoef je geen afspraak te maken. Kom langs in onze woonwinkels en onze slaapadviseurs helpen je graag verder!
 • 3. Wat kost een Personal Sleep Scan? Een Personal Sleep Scan bij Eijerkamp is gratis en vrijblijvend. Je betaalt dus niets en kunt na afloop van de scan zelf beslissen wat je met de resultaten van de Personal Sleep Scan doet.
 • 4. Hoe lang duurt een Personal Sleep Scan? Een Personal Sleep Scan duurt slechts één minuut.
 • 5. In welke winkel kan ik een Personal Sleep Scan krijgen? De Personal Sleep Scan kan zowel in Zutphen als Veenendaal uitgevoerd worden. In beide winkels ontvangen onze slaapadviseurs je met een heerlijk kop koffie én een glimlach.

Slaapadvies Eijerkamp
slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies

Ervaar verschillende bedden & matrassen met advies van je persoonlijke slaapexpert. Met voordeel op bekende merken als Auping & Tempur!

meer info