Skip to content

Gubi bij eijerkamp

Ontdek de complete Gubi collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Gubi Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

GUBI

Toonaangevende designs met een betekenisvol verhaal: de tijdloze, duurzame collectie van GUBI. Opgericht in 1967 door designerkoppel Lisbeth & Gubi Olsen in Kopenhagen. Het Deense merk staat bekend om haar gedurfde en elegante ontwerpen, gemaakt door bekende designers en opkomend talent. Inspiratie opdoen? Ontdek GUBI online of kom langs bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Uniek design met ambachtelijke details

De collectie van GUBI wordt gekenmerkt door het gebruik van hoogwaardige materialen, de gedetailleerde afwerking en ultiem comfort. Geïnspireerd op werk van beeldhouwers, architecten en kunstenaars uit de jaren ’30, ’40, ’50, ’60 en ’70. En met wereldwijde invloeden door de samenwerking met internationale designers uit onder andere Zweden, Italië en Spanje.

GUBI eetkamerstoelen tot salontafels

Van hanglampen tot salontafels en van eetkamerstoelen tot vloerlampen: de collectie van GUBI bestaat uit talloze meubels. Ga voor een stijlvolle eethoek met een GUBI eetkamerstoel, zoals de op kevers geïnspireerde stoel Beetle. Verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren en daardoor volledig naar eigen woonwensen te componeren! Of ga voor een chique glazen salontafel als GUBI Pedrera met opvallend onderstel. De collectie biedt voor ieder wat wils!

Shop GUBI bij Eijerkamp

Ontdek de collectie nu online of kom de meubels van GUBI live bekijken in onze woonwinkels in Veenendaal en Zutphen. Kom je er zelf niet uit? Onze Eijerkamp interieuradviseurs helpen je graag bij kiezen van de meubels die het best bij jouw woonwensen en interieur passen in de gewenste kleuren, afmetingen en materialen. Shop GUBI nu bij Eijerkamp!

Lees meer