Skip to content
Gubi Multi-Lite Hanglamp
Gubi Multi-Lite Hanglamp
Vergroten
  • Gubi Multi-Lite Hanglamp
1/12
Item 1 of 12

Gubi Multi-Lite Hanglamp

Levertijd: 8-10 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gubi Multi-Lite Hanglamp

Hanglamp Multi-Lite van Gubi: een ontwerp van de gerenommeerde Deense designer Louis Weisdorf (1932-2021), in 1954 één van de jongste afgestudeerden ooit van de Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen.

Het ontwerp van de Multi-Lite lampen komt uit 1972 en representeert het ‘Gouden Tijdperk van het Deense Design’ in de jaren vijftig en zestig van de vorige eeuw. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de combinatie van verschillende karakteristieke vormen die afzonderlijk van elkaar bewegen. Deze beweeglijkheid maakt het eenvoudig mogelijk te spelen met de uitstraling van de armatuur én met de wijze waarop de lamp het licht verspreidt. Door de bolvormige lamp te openen is het symmetrische ontwerp moeiteloos om te toveren naar een asymmetrische blikvanger. Deze dynamiek weerspiegelt de passie van Louis Weisdorf: objecten ontwerpen die door de gebruiker naar eigen hand kunnen worden gezet. 

Naast getoonde uitvoering in Shiny Brass is hanglamp Multi-Lite van Gubi uit te voeren in een breed scala van kleurafwerkingen. Tevens is de lamp verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Liever een staande vloerlamp of tafellamp? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Bestel hanglamp Multi-Lite van Gubi in Shiny Brass nu online of bezoek onze woonwinkel in Zutphen.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1604456
Diameter 32 cm
Hoogte 42 cm
Vorm Rond
Kleur Shiny Brass
Merk Gubi
Woonstijl  Design
Barcode 5710902689351
Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (zoals bijzettafels, kussens, lampen, karpetten en accessoires) worden lekker snel bij je thuisbezorgd via PostNL voor 7.65. Zodra je bestelling ons magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace. Lees meer

Meer van dit merk Gubi Meer van dit merk
Bekijk alles van Gubi