Skip to content
Vergroten
  • Gubi Grashoppa Vloerlamp
1/9
Item 1 of 9

Gubi Grashoppa Vloerlamp

Levertijd: 8-10 weken
persoonlijk interieuradvies

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Gubi Grashoppa Vloerlamp

Vloerlamp Grashoppa van Gubi is een ontwerp van de Zweedse designer Greta Magnusson en komt uit 1947. Het ontwerp van deze minimalistische vloerlamp wordt gekenmerkt door de elegante, ranke driepoot die de conische lampenkap van het armatuur moeiteloos staande houdt. Doordat het statief van de lamp licht achterover leunt, doet het denken aan een vereenvoudigde weergave van een roofdier die zijn prooi aanvalt.

Grashoppa van Gubi is, naast getoonde uitvoering in Dusty Blue, verkrijgbaar in diverse andere kleuren. Shop nu online of bezoek onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1604463
Diameter 15 cm
Hoogte 125 cm
Materiaal Chroom, Metaal
Kleur Dusty Blue
Merk Gubi
Woonstijl Design, Retro
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer