Skip to content

It's about RoMi bij Eijerkamp

Ontdek de complete It's about RoMi collectie in onze winkels. Met interieuradvies van onze merk experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

It's about RoMi

It's about RoMi is een Amsterdams merk gespecialiseerd in trendy vloer-, tafel,- muur,- en hanglampen. De lampen zijn geïnspireerd op de natuur en het leven in de grote stad. In de krachtige ontwerpen vervaardigd uit pure materialen komt eenvoud naar voren. Bekijk de It's about RoMi lampen en accessoires online of bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal!

Verlichting van It's About RoMi

De nieuwe collectie van het Nederlandse trendmerk It's About RoMi staat weer in de winkel! We hebben nieuwe lampen in vele verschillende materialen zoals polystone, glas en polyclay. Vloerlampen, hanglampen, muurlampen en tafellampen: de gehele collectie is volledig en naar eigen smaak samen te stellen. In de krachtige ontwerpen vervaardigd uit pure materialen komt eenvoud naar voren. Door de achterliggende filosofie in ontwerp zijn de lampen bijzonder goed onderling met elkaar te combineren.

Collectie CityLights 

Laat u vast inspireren door de collectie van It's about RoMi. Geinspireerd door het Urban leven in grote steden. Lampen met een slanke stijl en een zachte finish van nikkel. In smetteloos wit en zuiver zwart. Hand gemaakt van katoen en linnen. Ontdek de uitgebreide collectie van It's about RoMi in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal en shop online!

Lees meer

Rondkijken Bij Eijerkamp

Item 1 of 10