• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 8.5 klantwaardering

It's about RoMi

It's about RoMi

It's about RoMi

It's about RoMi is een Amsterdams merk gespecialiseerd in trendy vloer-, tafel,- muur,- en hanglampen. De stoere lampenkappen zijn geïnspireerd op de natuur en het leven in de grote stad. Vandaar ook de naam voor de collectie 'City Lights' van uiteenlopende, pure materiaalsoorten. Bekijk de It's about RoMi lampen en accessoires online of bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal! Lees verder >

It's About Romi Madrid Wandlamp
It's About Romi Kobe Tafellamp

It's about RoMi

Verlichting van It's About RoMi

De nieuwe collectie van het Nederlandse trendmerk It's About RoMi staat weer in de winkel! We hebben nieuwe lampen in vele verschillende materialen zoals polystone, glas, bamboo en polyclay. Vloerlampen, hanglampen, muurlampen en tafellampen: de gehele collectie is volledig en naar eigen smaak samen te stellen. Kies uit de bijzonder grote collectie kappen in vele vormen en maten en maak een eigen keuze uit 15 kleuren stof en linnen. Door de achterliggende filosofie in ontwerp zijn de lampen bijzonder goed onderling met elkaar te combineren.

Collectie CityLights 

Laat u vast inspireren door CityLights collectie van It's about RoMi. Geinspireerd door het Urban leven in grote steden. Lampen met een slanke stijl en een zachte finish van nikkel. In smetteloos wit en zuiver zwart. Hand gemaakt van katoen en linnen. Of kies voor de meer aparte materialen als cement en bamboo. Bekijk de online folder met de It's about RoMi collectie van 2016.