• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Ferm Living

Ferm Living

Ferm Living

Met Ferm Living creëert u een Scandinavische stijl in uw interieur! De accessoires van het merk zijn kenmerkend door de grafische prints en de stijlvolle kleurencombinaties. Ontworpen vanuit een passie voor grafisch design en de liefde voor wonen. Ervaar een gevoel van thuiskomen met de items van Ferm Living. Bestel online of bezoek een van onze winkels! Lees verder >

Ferm Living collectie

Ferm Living: grafische en kleurrijke prints

In de Ferm Living collectie vindt u simpele ontwerpen met opvallende grafische designs in prachtige kleuren, zoals mintgroen of okergeel. De accessoires zijn perfect geschikt voor iedere woonruimte, van de woonkamer tot de slaapkamer, en voor diverse woonstijlen! In de collectie van Ferm Living worden uiteenlopende materialen gebruikt, zoals hout, metaal, katoen en papier. In veel ontwerpen, zoals een Ferm Living kussen, is de vorm van een huis zichtbaar. Hiermee wil het merk een gevoel van thuiskomen uitstralen. Liefde voor design, met een retro touch vindt u in de prachtige collectie van Ferm Living!

Van behang tot wereldwijde bekendheid

Ferm Living is in 2005 opgericht door Trine Andersen, met de gedachte om een gevoel van thuiskomen te ervaren. In haar zoektocht naar een nieuw behang voor haar woning, kon ze geen leuk design vinden. Dit was het begin van het Ferm Living behang, waar het merk bekend mee is geworden. Ferm Living is gevestigd in Denemarken, maar ondertussen al wereldwijd populair!

Ferm Living visie

Toen Trine Andersen in 2005 het woonmerk Ferm Living oprichtte deed zij dit met de gedachte haar vleugels uit te slaan. En dat is haar zeker gelukt! De vogel in het logo van Ferm Living is kenmerkend voor de visie van het merk. De items van Ferm Living zijn vanuit het hart ontworpen, met een duidelijke liefde voor wonen. Zo passen ze perfect in diverse woonstijlen, van een landelijke tot een moderne interieurstijl. Met Ferm Living geeft u een speelse, moderne én sfeervolle touch aan uw interieur!

Ferm Living online bij Eijerkamp!

De accessoires van Ferm Living zijn zowel online, als bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal verkrijgbaar. Van een gezellig en veelzijdig Ferm Living plaid tot trendy opbergitems. Geef uw interieur een nieuwe en persoonlijke touch met het geliefde en populaire woonmerk Ferm Living!