Skip to content

Graypants bij eijerkamp

Ontdek de complete collectie van Graypants in onze winkels en online. Met interieuradvies van onze experts.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Graypants

Verlichting met een verhaal: dat is de collectie van het design merk Graypants. Doordat iedere lamp met uiterste nauwkeurigheid en zorgvuldigheid wordt samengesteld en gemaakt, is elk product een verlengstuk van de mensen, gezichten en verhalen erachter. Graypants investeert in ideeën die betekenisvolle banen creëren. Dit maak de collectie opvallend en uniek. Inspiratie opdoen? Bekijk een selectie nu online of kom langs in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal.

Verfijnde materialen & ambachtelijke details

Van hanglampen tot tafellampen tot verlichting voor aan de muur: de collectie van Graypants is er voor alle woonruimtes. Eén ding hebben alle lampen gemeen: het zijn stuk voor stuk ware eyecatchers in je interieur. Ga je voor tafellamp van geplatineerd aluminium in opvallende, kandelaarachtige vorm? Of voor een unieke hanglamp vervaardigd uit gerecycled karton met speels lijnenspel? Elke lamp heeft zijn eigen onderscheidende vorm en karakter en creëert een warme sfeer in huis.

Van spijkerbroek tot wereldwijd succes

Ontwerpers Seth & Jon ontmoetten elkaar op de architectenschool toen ze beide dezelfde grijze broek droegen. De vriendschap evolueerde tot een gezamenlijk idee over wat design is: de geboorte van Graypants in 2008. Ook al zijn ze nog steeds ontdekkende, één ding is zeker: Seth & Jon willen met Graypants hun eigen wereld creëren. Met als missie meer dan enkel producten te creëren maar ook een verhaal en diepere betekenis achter de ontwerpen te laten verschuilen, blijft het duo ideeën bedenken en ontwikkelen tot nieuwe, unieke ontwerpen. De gedurfde creativiteit van Graypants is verankerd in Seattle en Amsterdam en breidt zich uit tot over de hele wereld.

Shop Graypants bij Eijerkamp

Benieuwd naar de collectie van Graypants? Bekijk een selectie online of kom de verlichting live bewonderen in onze woonwinkels in Zutphen & Veenendaal. Onze interieuradviseurs helpen je graag verder bij het kiezen van de lampen die het best in jouw interieur en bij jouw woonwensen passen. Ontdek Graypants nu bij Eijerkamp!

Lees meer