Skip to content

Graypants Disc White Hanglamp

Afmetingen & details
Artikelnummer 1670116
Diameter 43 cm
Hoogte 19 cm
Vorm Rond
Materiaal Recycled Cardboard
Kleur White
Montage Zelfmontage
Snoerlengte 200
Fitting E27
Merk Graypants
Woonstijl Landelijk
Alle eigenschappen

Dit is een zelfmontage artikel

Eijerkamp vertelt over Graypants Disc White Hanglamp

Sfeervolle verlichting van gerecycled materiaal: hanglamp Disc van Graypants is handgemaakt uit gerecycleerd karton. Iedere laag van deze ronde lampenkap is met een laser gesneden en aan elkaar bevestigd. De geribbelde lagen die stevigheid geven aan karton zorgen dat warm licht op elegante wijze door het ontwerp heen schijnt. 

Graypants Disc is verkrijgbaar in diverse afmetingen en natuurlijke tinten. Getoonde hanglamp in de kleur white is voorzien van een 2 meter lang wit koord en witte plafondkap. 

Shop getoonde Disc hanglamp uit de collectie van Graypants direct online of bekijk ‘m in onze woonwinkels in Zutphen en Veenendaal!

Item 1 of 2
Eerst zien? kom woonshoppen! Winkels & openingstijden

Persoonlijk Interieuradvies

Mogen we je helpen? Van advies over meubels tot compleet interieuradvies we helpen je graag. Plan nu jouw afspraak.

Extra snel via PostNL

Kleinere woonitems (o.a. max. vier stoelen, bijzettafels, kussens en accessoires) worden lekker snel bij je thuis bezorgd door PostNL voor €9.95. Zodra je bestelling ons Eijerkamp magazijn heeft verlaten, volg je deze op de voet met Track & Trace van PostNL.

De woonwinkel gezien op tv!

Wie kent de programma's vtwonen 'weer verliefd op je huis' of 'kopen zonder kijken' niet? We hebben met liefde de mooiste woon-, slaap- en designcollecties samengesteld met de mooiste klassiekers en de nieuwste ontwerpen in verrassende materialen en kleuren!

Bekijk onze openingstijden en bereken je route.
winkel special season
  • 70.000 m2 Wonen, slapen & design
Item 1 of 4