Skip to content

Serta boxsprings

Ontdek alle Serta boxsprings in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze merk experts.

Serta boxsprings Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Serta boxsprings

Lichamelijk en geestelijk welzijn worden in grote mate bepaald door de kwaliteit van onze nachtrust. Een goede boxspring en op maat gemaakte slaapervaring vormen de basis voor aangenaam slaapcomfort en dragen daarmee bij aan een gezonde leefstijl. In een Serta boxspring geniet je iedere nacht van een optimale periode van rust zodat je uitgerust en fit weer wakker wordt.

Persoonlijke slaapervaring met Serta boxspring

Met een breed scala aan keuzemogelijkheden is de keuze voor een Serta boxspring een keuze voor een slaapervaring op maat. Iedere boxspring van het toonaangevende slaapmerk is opgebouwd uit een drietal elementen, te weten: een boxspring onderstel, een boxspring matras en een topmatras. De combinatie van deze drie individueel te kiezen elementen, zorgt ervoor dat het lichaam optimaal ondersteund wordt. Wat de slaaphouding, het postuur of de slaapcomfortwens ook is. Dankzij de hoge instap van de Serta boxsprings is in en uit bed stappen zeer eenvoudig en comfortabel.

Een Serta boxspring met unieke uitstraling

Een boxspring van Serta kenmerkt zich esthetisch gezien door zijn stijlvolle tijdloze design en hotelchique uitstraling. Met een breed keuzespectrum van modellen, hoofdborden, stofsoorten- en kleuren en poten creëer je een Serta boxspring die past bij de ambiance van de slaapkamer. Bijpassende accessoires als nachtkasten, poefs en opbergmeubels maken de slaapkamerinrichting compleet.

Ontdek de boxsprings van Serta bij Eijerkamp

Kom proefliggen op de boxsprings van Serta in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen en ervaar het comfort en de designmogelijkheden die Serta te bieden heeft. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en (top)matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Lees meer