Skip to content
Schramm Origins Basis Boxspring
Schramm Origins Basis Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Origins Basis Boxspring
1/21
Item 1 of 21

Schramm Origins Basis Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Origins Basis Boxspring

Schramm boxspring Origins Basis is één van de grootste beddenlijnen van het steeds zeldzamer wordende familiebedrijf uit Duitsland. Deze basis boxspring heeft een meerlaagse vulling van hoogwaardige stoffeermaterialen en wordt op een zorgvuldige wijze op een frame van massief hout gemonteerd. De Origins Basis is een tweematrassensysteem dat bestaat uit een geïntegreerd, verend ondermatras en een pocketveermatras. Door de veerconstructie is in alle richtingen luchtcirculatie mogelijk, zowel verticaal als horizontaal. De ontelbare combinatiemogelijkheden maken het mogelijk om met deze boxspring een droombed naar wens samen te stellen!

Mogelijkheden:
- Paneelbreedte van 12, 18 en 25 cm
- Deelbaar en zwenkbaar
- Hoes of valance met een individuele pasvorm in iedere denkbare stof
- Diverse poten & wielen
- Verscheidene houtsoorten voor een unieke bedcreatie
- Verstelbare ondermatrassen

Iedere uitvoering wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Origins Basis boxspring in Zutphen!

Schramm Origins Basis Boxspring
Schramm Origins Basis Boxspring