Skip to content
Schramm Origins Complete Zara Boxspring
Schramm Origins Complete Zara Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Origins Complete Zara Boxspring
1/19
Item 1 of 19

Schramm Origins Complete Zara Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Origins Complete Zara Boxspring

Schramm boxspring Zara is een onderdeel van de Origins Complete beddenlijn van het steeds zeldzamer wordende familiebedrijf uit Duitsland. Boxspring Zara is een kant en klaar droombed van Schramm bestaande uit een geïntegreerd ondermatras, hoofdbord, voetenbord en poten. De boxspring is harmonieus afgestemd met een duidelijk design en een uniek karakter. Voor iedereen die op zoek is naar perfecte vormen en een rechtlijnig ontwerp!

Mogelijkheden:
- Met of zonder voetenbord
- Keuze uit een uitgebreide collectie stoffen en leren hoezen
- Verscheidene houtsoorten voor een unieke bedcreatie
- Verstelbare schouder- en bekkengedeelte: traploos en motorisch 2 cm omhoog en omlaag

Iedere Schramm boxspring wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Zara boxspring in Zutphen!

Schramm Origins Complete Zara Boxspring
Schramm Origins Complete Zara Boxspring