Skip to content
gratis verzending vanaf € 500
Schramm Emotion Luxe Matras
Schramm Emotion Luxe Matras
Vergroten
  • Schramm Emotion Luxe Matras
1/10
Item 1 of 10

Schramm Emotion Luxe Matras

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Schramm Emotion Luxe Matras

Ervaar subliem slaapcomfort op matras Emotion Luxe van Schramm. Dit multizone pocketverenmatras is opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke materialen en ambachtelijk met de hand vervaardigd. Zo wordt de hoge kwaliteitsstandaard van Schramm te allen tijde bewaakt. Emotion Luxe wordt gekenmerkt door zijn uitstekende ademende vermogen, dankzij het gebruik van natuurlijke materialen, en zeer stabiele behoud van vorm.

De combinatie van verschillende veren in het Emotion matras creëert een vloeiend verloop van veerkracht waardoor ieder lichaamsdeel van optimale ondersteuning wordt voorzien. De veren, die in de lengterichting in het matras zijn geïntegreerd, zijn thermisch veredeld. Dankzij deze unieke Schramm techniek zijn de veren uiterst sterk, behouden ze lang hun veerkracht en wordt een optimale drukcompensatie geboden. In het schoudergebied worden veren met een gereduceerde veerkracht geplaatst, zo kunnen de schouders iets wegzakken in het matras. Het zeer elastische katoenen weefsel in de schouderzone zorgt voor extra ontspanning. 

Schramm Emotion matras eigenschappen:
- Koudschuim hoofdstoffering
- Stabiele vorm
- Uitstekend ademend vermogen dankzij natuurlijke materialen
- Meerzones-pocketvering
- Drie uitvoering voor verschillende lichaamsgewichten
- Combinatie van scheerwol Plein Air en kasjmier/zijde
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Emotion Luxe van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Afmetingen & details

Artikelnummer 1650006
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Merk Schramm
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer

Bekijk meer