Skip to content
Schramm Mythos Matras
Schramm Mythos Matras
Vanaf 3053.-
Vergroten
  • Schramm Mythos Matras
1/11
Item 1 of 11

Schramm Mythos Matras

Vanaf 3053.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Mythos Matras

Ervaar slapen en ontwaken in pure luxe met matras Mythos van Schramm. Dankzij het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen en een ambachtelijk productieproces wordt een lange levensduur en sublieme nachtrust gegarandeerd. De ambachtelijke, blinde hechting maakt het mogelijk de materialen zonder lijm te fixeren. Deze techniek staat garant voor een stabiele vorm en uitstekend ademend vermogen van de verwerkte stofferingsmaterialen. 

De integrale pocketverenkern van het Mythos matras is opgebouwd uit honderden veren die dankzij een vloeiend verloop van veerkracht en de combinatie van diverse diktes optimale ondersteuning bieden aan iedere plek van het lichaam. 

Net als in andere matrassen uit de collectie van Schramm, zijn ook de veren van het Mythos matras thermisch veredeld. Dankzij deze unieke techniek zijn de veren uiterst sterk, behouden ze lang hun veerkracht en wordt een optimale drukcompensatie geboden. In het schoudergebied worden veren met een gereduceerde veerkracht geplaatst, zo kunnen de schouders iets wegzakken in het matras. Het zeer elastische katoenen weefsel in de schouderzone zorgt voor extra ontspanning. 

Schramm Mythos matras eigenschappen:
- Talalay-latex-hoofdstoffering
- Stabiele vorm
- Uitstekend ademend vermogen dankzij natuurlijke materialen
- Vijf verschillende uitvoeringsmogelijkheden voor verschillende lichaamsgewichten
- Thermisch veredelde veren met zes draaiingen voor uitmuntende elasticiteit
- Gepatenteerd katoenen weefsel in schoudergebied voor meer comfort
- Extra stofferingslaag van zijde en linnen voor meer comfort
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Mythos van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur. 

Schramm Mythos Matras
Schramm Mythos Matras