Skip to content
Schramm Purebeds Loft Boxspring
Schramm Purebeds Loft Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Purebeds Loft Boxspring
1/19
Item 1 of 19

Schramm Purebeds Loft Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Schramm Purebeds Loft Boxspring

Schramm Purebeds boxsprings: een serie hoogwaardige boxsprings uit de collectie van het Duitse familiebedrijf. De Pure collectie bestaat uit een serie luxueuze boxsprings, ontworpen door gerenommeerde designers als Sebastian Herkner en Hanne Willman en door ontwerpstudio Kaschkasch.

Iedere uitvoering van de Loft boxspring wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Tevens zijn de Pure boxsprings vervaardigd vanuit een groen en duurzaam oogpunt: enkele stofferingen zijn volledig vervaardigd uit gerecycled katoen en plastic flessen om zo de ecologische voetafdruk van de productie te verminderen.

Met zijn ambachtelijke werkwijze creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Mogelijkheden
- Keuze uit drie verschillende matrassen: Pure, Pure Luxe & Pure Heaven
- Keuze uit verscheidene houtsoorten voor een unieke bed creatie
- Keuze uit een uitgebreide collectie rijke stofferingen
- Keuze uit diverse hoofdborden en ombouwen
- Optioneel verstelbare matrasbodem
- Afneembare stoffering
- Diverse afmetingen: van 140 cm breed t/m 180 cm breed

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Loft boxspring in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1586022
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Materiaal Pocketvering
Merk Schramm
Woonstijl Modern
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer