Skip to content
Schramm Purebeds Loft Boxspring
Schramm Purebeds Loft Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Purebeds Loft Boxspring
1/19
Item 1 of 19

Schramm Purebeds Loft Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Purebeds Loft Boxspring

Schramm Purebeds boxsprings: een serie hoogwaardige boxsprings uit de collectie van het Duitse familiebedrijf. De Pure collectie bestaat uit een serie luxueuze boxsprings, ontworpen door gerenommeerde designers als Sebastian Herkner en Hanne Willman en door ontwerpstudio Kaschkasch.

Iedere uitvoering van de Loft boxspring wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Tevens zijn de Pure boxsprings vervaardigd vanuit een groen en duurzaam oogpunt: enkele stofferingen zijn volledig vervaardigd uit gerecycled katoen en plastic flessen om zo de ecologische voetafdruk van de productie te verminderen.

Met zijn ambachtelijke werkwijze creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Mogelijkheden
- Keuze uit drie verschillende matrassen: Pure, Pure Luxe & Pure Heaven
- Keuze uit verscheidene houtsoorten voor een unieke bed creatie
- Keuze uit een uitgebreide collectie rijke stofferingen
- Keuze uit diverse hoofdborden en ombouwen
- Optioneel verstelbare matrasbodem
- Afneembare stoffering
- Diverse afmetingen: van 140 cm breed t/m 180 cm breed

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Loft boxspring in het Slaap Experience Center in Zutphen!

Schramm Purebeds Loft Boxspring
Schramm Purebeds Loft Boxspring