Skip to content
Schramm Origins Gala Boxspring
Schramm Origins Gala Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Origins Gala Boxspring
1/18
Item 1 of 18

Schramm Origins Gala Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Origins Gala Boxspring

Schramm boxspring Origins Gala is een veelomvattende beddenlijn uit de collectie van het steeds zeldzamer wordende familiebedrijf uit Duitsland. Deze boxspring is uitgevoerd met een tweematrassensysteem dat bestaat uit een geïntegreerd, verend ondermatras en een pocketveermatras. Door de veerconstructie is in alle richtingen luchtcirculatie mogelijk, zowel verticaal als horizontaal. De veelzijdigheid aan panelen en vele combinatiemogelijkheden maken het mogelijk om met boxspring Gala een droombed naar wens samen te stellen!

Mogelijkheden:
-    Paneelbreedte van 18 en 28 cm.
-    3 verschillende diktes: klein (S), medium (M) en groot (L)
-    Deelbaar en zwenkbaar
-    Panelen als textielversie (GALA small)
-    Panelen met een houten of gelakte afwerking
-    Verscheidene houtsoorten voor een unieke bedcreatie
-    Diverse poten & wielen
-    Verstelbare ondermatrassen

Iedere uitvoering wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Origins Gala boxspring in Zutphen!

Schramm Origins Gala Boxspring
Schramm Origins Gala Boxspring