Skip to content
Schramm Origins Complete Fold Boxspring
Schramm Origins Complete Fold Boxspring
Prijs op aanvraag
Vergroten
  • Schramm Origins Complete Fold Boxspring
1/7
Item 1 of 7

Schramm Origins Complete Fold Boxspring

Prijs op aanvraag
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Origins Complete Fold Boxspring

Schramm Boxspring Origins Complete Fold: een serie hoogwaardige boxsprings uit de collectie van het Duitse familiebedrijf. De Complete Fold is een ontwerp van designer Sebatian Herkner en maakt onderdeel uit van de veelzijdige Origins collectie van Schramm. De Fold boxspring is harmonieus afgestemd met een duidelijk design en een uniek karakter. Voor iedereen die op zoek is naar perfecte vormen en een subliem ontwerp!

De Fold boxspring wordt gekenmerkt door zijn royale en luxueuze karakter. Het statige, hoge hoofdbord is voorzien van twee zijdezachte rugkussens welke eenvoudig in een comfortabele positie te brengen zijn. Dit biedt de mogelijkheid in bed ook comfortabel rechtop te zitten bij bijvoorbeeld het lezen van een boek. Het hoofdbord van de Fold is, net als de bedbasis, te bekleden in een uitgebreide collectie hoogwaardige stof- en leersoorten.

Mogelijkheden
- Keuze uit een uitgebreide collectie rijke stoffen en hoogwaardige leersoorten
- Keuze uit verscheidene houtsoorten voor een unieke bedcreatie
- Te koppelen matrassen door middel van ritsen
- Afneembare stoffering

Ambachtelijke precisie
Iedere uitvoering wordt met de hand vervaardigd in Duitsland met grote ambachtelijke precisie. Hierdoor creëert Schramm een uniek totaalbeeld met slaapcomfort op topniveau! Dankzij de speciaal geselecteerde natuurlijke materialen, zoals zuiver scheerwol, en de met de hand vervaardigde pocketveren met verschillende stofferingsslagen, past het bed zich moeiteloos aan uw lichaamscontouren aan.

Voor de beste combinatie van de matras en het boxspring adviseren we u graag in onze winkels. Ervaar het comfort en kom proef liggen op de Schramm Origins Complete Fold boxspring in Zutphen!

Schramm Origins Complete Fold Boxspring
Schramm Origins Complete Fold Boxspring