Skip to content
Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
Vergroten
  • Eijerkamp Collectie Rough Ledikant
1/3
Item 1 of 3

Eijerkamp Collectie Rough Ledikant

Levertijd: 3-4 weken
Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Eijerkamp Collectie Rough Ledikant

Ledikant Rough uit de Eijerkamp Collectie is een Scandinavisch ontwerp, vervaardigd uit massief eikenhout. Het hoofdbord bestaat uit twee verticale planken voor een stoere, tijdloze look. Het bed Lotus wordt standaard geleverd met een middensteun en wordt ondersteund door subtiele ranke poten. Het bed is volledig naar eigen wens samen te stellen op het gebied van afmetingen, comfort en nachtkastjes. Combineer jouw persoonlijke matras en bedbodem met Lotus en creëer zo jouw ideale bed, van twijfelaar tot royale lits jumeaux voor in de slaapkamer. 

Bedbodem, matras en nachtkastjes zijn los verkrijgbaar. Shop getoonde Rough ledikant in formaat 140x200 cm direct online of kom proefliggen op ledikant Rough uit de Eijerkamp Collectie in onze woonwinkel in Zutphen. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1650611
Breedte 140 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Hout
Kleur Naturel
Merk Eijerkamp Collectie
Woonstijl Scandinavisch
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer