Skip to content

Matrassen Acties & aanbiedingen

Profiteer van extra veel voordeel op matrassen in onze winkels & online.

Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Acties en aanbiedingen op matrassen bij Eijerkamp

Op zoek naar een nieuw matras? Profiteer nu van extra veel voordeel op geselecteerde matrassen van bekende slaapmerken. Kies uit een variërend aanbod uit talloze matrassen in de aanbieding, bij Eijerkamp vind je voor ieder wat wils! Ontdek het online of kom proefliggen in onze Slaap Experience Centers bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal.

Het juiste matras voor een goede nachtrust

Een binnenveringsmatras, een matras met pocketveren of een traag- of koudschuim matras: bij Eijerkamp vind je een gevarieerd aanbod matrassen in de aanbieding die gedurende de nacht de juiste ondersteuning bieden en zo bijdragen aan een comfortabele slaaphouding en optimale nachtrust. Hoe fijn als je deze ook nog voor een zachte prijs kunt kopen?

Aanbieding matrassen voor ieder budget en in talloze uitvoeringen

Pak je kans om jouw slaapkamer compleet te maken tegen de beste prijzen. Van verschillende comforttypes als soft, medium en stevig tot diverse matenuitvoeringen en van een matras voor een klein budget tot een ergonomisch verantwoord matras: in de acties en aanbiedingen bij Eijerkamp vind je het allemaal!

Shop jouw perfecte matras met korting bij Eijerkamp

Bekijk onze acties en aanbiedingen online of kom langs in onze Slaap Experience Centers in Zutphen & Veenendaal en shop jouw ultieme matras! In onze Outlet in Zutphen vind je ook een variërend aanbod aan matrassen met hoge kortingen. Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze Eijerkamp slaapexperts staan tijdens persoonlijk slaapadvies voor je klaar om jouw droomslaapkamer te realiseren met een nieuw matras die naadloos aansluit op jouw slaapwensen!

Lees meer