Skip to content
Schramm Emotion Matras
Schramm Emotion Matras
Vanaf 1473.-
Vergroten
  • Schramm Emotion Matras
1/7
Item 1 of 7

Schramm Emotion Matras

Vanaf 1473.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Emotion Matras

Slapen en ontwaken in pure luxe: ervaar subliem slaapcomfort op matras Emotion van Schramm. Dit multizone pocketverenmatras is opgebouwd uit hoogwaardige natuurlijke materialen en ambachtelijk met de hand vervaardigd. Zo wordt de hoge kwaliteitsstandaard van Schramm te allen tijde bewaakt. 

De combinatie van verschillende veerdiktes in het Emotion matras creëert een vloeiend verloop van veerkracht waardoor ieder lichaamsdeel van optimale ondersteuning wordt voorzien. De veren, die in de lengterichting in het matras zijn geïntegreerd, zijn thermisch veredeld. Dankzij deze unieke Schramm techniek zijn de veren uiterst sterk, behouden ze lang hun veerkracht en wordt een optimale drukcompensatie geboden. In het schoudergebied worden veren met een gereduceerde veerkracht geplaatst, zo kunnen de schouders iets wegzakken in het matras. Het zeer elastische katoenen weefsel in de schouderzone zorgt voor extra ontspanning. 

Het Schramm Emotion matras is voorzien van katoenen kernmateriaal, dit draagt bij aan de afvoer van lichaamsvocht en garandeert een optimale luchtcirculatie. Hierdoor is de temperatuur in bed altijd aangenaam. 

Schramm Emotion matras eigenschappen:
- Koudschuim hoofdstoffering
- Blind genopt - Meerzones-pocketvering
- Drie uitvoering voor verschillende lichaamsgewichten
- Combinatie van scheerwol Plein Air en kasjmier/zijde
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Emotion van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Schramm Emotion Matras
Schramm Emotion Matras