Skip to content
Auping Elite Matras
Auping Elite Matras
Vergroten
  • Auping Elite Matras
1/7
Item 1 of 7

Auping Elite Matras

Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Elite Matras

Geniet van veerkrachtig en heerlijk zacht slaapcomfort op Auping matras Elite. De meest optimale ondersteuning kan worden gerealiseerd wanneer een matras over specifieke zones beschikt voor schouders, taille en heupen, blijkt uit ergonomisch onderzoek van Auping. Op basis van vier verschillende lichaamstypes ontwikkelde Auping het matras Elite: asymmetrisch opgebouwd in drie comfortzones. Dankzij het Elite matras geniet je elke nacht van subliem slaapcomfort op een matras dat volledig is afgestemd op jouw lichaam. Elite is 80% circulair, waarbij de materialen hergebruikt kunnen worden voor de productie van nieuwe circulaire matrassen. De Talalay latex comfortlaag kan gerecycled worden tot andere producten.

Het Elite matras voor bodytype X is speciaal ontwikkeld voor een postuur met schouders en heupen die breder zijn dan de taille. De heup- en schouderzone van dit matras zijn zachter, waardoor deze meer ruimte bieden voor de schouders en heupen. Terwijl deze lichaamsdelen wat verder wegzakken in het oppervlak, is de taillezone juist steviger, zodat de taille voor bodytype X van optimale ondersteuning wordt voorzien. 

Naast bodytype X is Elite tevens verkrijgbaar voor de bodytypes A, I en Y. Het matras is leverbaar in drie verschillende hardheden en afmetingen, variërend van 70 tot 200 cm breed en 190 tot 220 cm lang. 

Auping Elite:
- Comfortlaag van Vita Talalay Origins latex met open cel structuur voor optimale ventilatie;
- Kern van drie comfortzones met 16 cm hoge pocketveren;
- Onderlaag van ventilerende viltbodem;
- Voorzien van afritsbare tijk;
- Tijk bevat geen wol, perfect voor mensen met een allergie;
- Het matras hoeft niet gekeerd te worden;
- Twee jaar garantie;
- 90 dagen proefliggen

Kom proefliggen in onze Auping Studio’s in Zutphen en Veenendaal en laat je deskundig adviseren over het Auping Elite matras door onze Auping experts. 

Auping Elite Matras
Auping Elite Matras