Skip to content
Schramm Divina Matras
Schramm Divina Matras
Vanaf 4209.-
Vergroten
  • Schramm Divina Matras
1/15
Item 1 of 15

Schramm Divina Matras

Vanaf 4209.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Schramm Divina Matras

Slaapcomfort op het hoogste niveau: ervaar een optimale nachtrust op het Divina matras van Schramm. Innovatie en ambachtelijke vakmanschap gaan hand in hand. Matras Divina is vervaardigd uit natuurlijke materialen met de hoogste kwaliteitsstandaard en met de hand geproduceerd met een scherp oog voor detail.

Met uiterste precisie worden de matrassen van Schramm ontwikkeld en geproduceerd. Tijdens het ambachtelijke maakproces worden de natuurlijke materialen in het Divina matras gefixeerd zonder tussenkomst van lijmmiddelen. Deze techniek staat garant voor een stabiele vorm en uitstekend ademend vermogen van de verwerkte materialen.

De integrale pocketverenkern van het Divina matras is, met de hand, opgebouwd uit honderden veren die dankzij een vloeiend verloop van veerkracht en de combinatie van diverse diktes optimale ondersteuning bieden aan iedere plek van het lichaam. 

Net als in andere matrassen uit de collectie van Schramm, zijn ook de veren van het Divina matras thermisch veredeld. Dankzij deze unieke techniek zijn de veren uiterst sterk, behouden ze lang hun veerkracht en wordt een optimale drukcompensatie geboden. In het schoudergebied worden veren met een gereduceerde veerkracht geplaatst, zo kunnen de schouders iets wegzakken in het matras. Het zeer elastische katoenen weefsel in de schouderzone zorgt voor extra ontspanning. 

Schramm Mythos matras eigenschappen:
- Talalay-latex-hoofdstoffering
- Stabiele vorm
- Uitstekend ademend vermogen dankzij natuurlijke materialen
- De honderden cilinderveren zijn met de hand ingenaaid in katoenen pockets
- Vijf verschillende uitvoeringsmogelijkheden voor verschillende lichaamsgewichten
- Thermisch veredelde veren met negen draaiingen voor onovertrefbare elasticiteit
- Gepatenteerd katoenen weefsel in schoudergebied voor meer comfort
- Extra stofferingslaag van zijde en linnen voor meer comfort
- Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Kom proefliggen op matras Divina van Schramm in het Slaap Experience Center bij Eijerkamp in Zutphen. Onze slaapexperts adviseren je graag over een boxspring en matras passend bij jouw slaapwensen, slaaphouding en postuur.

Schramm Divina Matras
Schramm Divina Matras