Skip to content
Design on Stock Moka Eetkamerstoel
Design on Stock Moka Eetkamerstoel
Vanaf 639.-
Vergroten
  • Design on Stock Moka Eetkamerstoel
1/18
Item 1 of 18

Design on Stock Moka Eetkamerstoel

Vanaf 639.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Moka Eetkamerstoel

Design on Stock eetkamerstoel Moka is in 2014 ontworpen door top designer Gijs Papavoine, afgestuurd aan de Academie voor Industriële vormgeving in Eindhoven. Zijn ontwerpen zijn te herkennen aan de hoekige en ronde lijnen, gecreëerd vanuit een functioneel oogpunt. Inspiratie haalt hij onder andere uit gesprekken met mensen.

De eetkamerstoel Moka heeft een veerkrachtige zit en rug en biedt een zacht en tevens subliem zitcomfort. De stoffering van de stoel loopt van de binnenzijde van de rug door naar de armleuningen en achterzijde waar de stiknaden gekruist samenkomen. Door deze wijze van stofferen is er een subtiel model met afgeronde vormen ontstaan.

Diverse uitvoeringen:
De Moka stoel van Design on Stock kan geheel op uw wensen en interieur afgestemd worden, door de keuze uit 125 uitvoeringen in stof en 58 uitvoeringen in leer. Daarnaast kan het onderstel worden uitgevoerd in verschillende kleuren of maak de eetkamerstoel verrijdbaar door te kiezen voor een onderstel met wielen.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Design on Stock eetkamerstoel Moka en kom proefzitten in onze winkels!

Design on Stock Moka Eetkamerstoel
Design on Stock Moka Eetkamerstoel