Skip to content
Design on Stock Moka Eetkamerstoel
Design on Stock Moka Eetkamerstoel
Vanaf 639.-
Vergroten
  • Design on Stock Moka Eetkamerstoel
1/18
Item 1 of 18

Design on Stock Moka Eetkamerstoel

Vanaf 639.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Moka Eetkamerstoel

Design on Stock eetkamerstoel Moka is in 2014 ontworpen door top designer Gijs Papavoine, afgestuurd aan de Academie voor Industriële vormgeving in Eindhoven. Zijn ontwerpen zijn te herkennen aan de hoekige en ronde lijnen, gecreëerd vanuit een functioneel oogpunt. Inspiratie haalt hij onder andere uit gesprekken met mensen.

De eetkamerstoel Moka heeft een veerkrachtige zit en rug en biedt een zacht en tevens subliem zitcomfort. De stoffering van de stoel loopt van de binnenzijde van de rug door naar de armleuningen en achterzijde waar de stiknaden gekruist samenkomen. Door deze wijze van stofferen is er een subtiel model met afgeronde vormen ontstaan.

Diverse uitvoeringen:
De Moka stoel van Design on Stock kan geheel op uw wensen en interieur afgestemd worden, door de keuze uit 125 uitvoeringen in stof en 58 uitvoeringen in leer. Daarnaast kan het onderstel worden uitgevoerd in verschillende kleuren of maak de eetkamerstoel verrijdbaar door te kiezen voor een onderstel met wielen.

Laat u adviseren over de mogelijkheden van de Design on Stock eetkamerstoel Moka en kom proefzitten in onze winkels!

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590044
Breedte 61 cm
Hoogte 88 cm
Diepte 55 cm
Zithoogte 46,5 cm
Zitdiepte 45 cm
Hoogte armleuning 66 cm
Materiaal Stof
Merk Design on Stock
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer