Skip to content
Design on Stock Limec Fauteuil
Design on Stock Limec Fauteuil
Vanaf 1009.-
Vergroten
  • Design on Stock Limec Fauteuil
1/15
Item 1 of 15

Design on Stock Limec Fauteuil

Vanaf 1009.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Persoonlijk Interieuradvies

Nieuwe meubels, verbouwen of verhuizen? Samen realiseren wij jouw droominterieur. In elke woonstijl & voor ieder budget!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Design on Stock Limec Fauteuil

Fauteuil Limec van Design on stock is ontworpen door Gerard van den Berg. Zijn ontwerpen staan bekend om de schoonheid en pure eenvoud, met gebruik van eerlijke en duurzame materialen. Met uiteraard aandacht voor comfort, zoals duidelijk merkbaar in model Limec.

Doordat comfort centraal stond in het ontwerpproces van de Limec, biedt de fauteuil u een heerlijk zitcomfort en optimale ondersteuning van de rug. De omgeklapte armleuningen en de losse stoffering geven de Design on Stock stoel een nonchalante touch.

Diverse uitvoeringen:
De Limec fauteuil is verkrijgbaar in 125 uitvoeringen in stof en 55 uitvoeringen in leer. Voor het onderstel heeft u keuze uit geborsteld of gemoffeld RVS.

Ervaar de Design on Stock fauteuil Limec in één van onze winkels en laat u deskundig adviseren.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1590042
Breedte 73.5 cm
Hoogte 84.5 cm
Diepte 72 cm
Zithoogte 45 cm
Zitdiepte 52,5 cm
Hoogte armleuning 57 cm
Materiaal Stof
Merk Design on Stock
Woonstijl  Design
Barcode 9900000383374
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer