• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Auping boxsprings

Auping boxsprings

Auping boxsprings

Met een Auping boxspring haalt u het ultieme slaapcomfort in uw slaapkamer. De Auping bedden zijn geheel naar eigen wens aan te passen en uit te breiden. We heten u van harte welkom in onze Auping Plaza in Zutphen of de Auping Premium Store in Veenendaal voor passend en persoonlijk advies voor de geschikte Auping boxspring. Lees verder >

Auping boxsprings

Optimaal slaapcomfort op een Auping boxspring

De Auping boxsprings zijn geheel samen te stellen naar uw persoonlijke lighouding, voor een heerlijke nachtrust. De boxsprings bestaan uit een spiraalbodem, boxspringbodem, matras (bonell- of pocketvering) en topper en zijn uit te breiden met een voeten- en hoofdbord. Naar wens samen te stellen door de keuze uit eenpersoons- of tweepersoons boxsprings, van verschillende lengte en breedtematen en elektrisch verstelbare mogelijkheden voor extra comfort. Tevens heeft u keuze uit diverse hoogwaardige Kvadrat stoffen en kleuren. Door de ruime keuze, stelt u een Auping boxspring geheel naar wens samen!

Verschillende Auping modellen

Iedere Auping boxspring is uitgerust met het unieke AVS®-systeem, wat zorgt voor een optimale ventilatie, ondersteuning en temperatuur regulatie. Zoals de 80% open structuur van de spiraalbodem voor aanvoer van schone en frisse lucht, de DPPS pocketveren die zich aanpassen naar de vormen van het lichaam en de bijzondere 3D-breisel voor een optimale ventilatie. Door de bijzondere functies, het heerlijke comfort en het stijlvolle design zijn de Auping boxsprings al jaren favoriet. Zo zijn de boxsprings Auping Criade en Auping Original bekroond voor ‘Goed Industrieel Ontwerp’. Maar ook de Auping Kiruna is een populair model, leverbaar in vier verschillende varianten van prachtig design!   

Auping boxspring bij Eijerkamp

Advies nodig voor uw nieuwe Auping boxspring? Kom proef liggen en laat u deskundig adviseren in onze Auping Plaza in Zutphen of Auping Premium Store in Veenendaal! Uiteraard vindt u hier ook de Auping matrassen en Auping bedden. Op een Auping boxspring geniet u van een optimale nachtrust en wordt u uitgerust wakker!