Skip to content

Auping boxsprings

Auping boxsprings Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Auping boxsprings

Met een Auping boxspring haal je het ultieme slaapcomfort in de slaapkamer. De Auping boxsprings zijn geheel naar eigen wens aan te passen en uit te breiden. We heten je van harte welkom in onze Auping Studio's bij Eijerkamp Zutphen en Veenendaal voor passend en persoonlijk advies over de geschikte Auping boxspring.

Optimaal slaapcomfort op een Auping boxspring

De Auping boxsprings zijn geheel samen te stellen naar uw persoonlijke lighouding, voor een heerlijke nachtrust. De boxsprings bestaan uit een spiraalbodem, boxspringbodem, matras (bonell- of pocketvering) en topper en zijn uit te breiden met een voeten- en hoofdbord. Naar wens samen te stellen door de keuze uit eenpersoons- of tweepersoons boxsprings, van verschillende lengte en breedtematen en elektrisch verstelbare mogelijkheden voor extra comfort. Tevens heb je de keuze uit diverse hoogwaardige Kvadrat stoffen en kleuren. Door de ruime keuze, stel je een Auping boxspring geheel naar wens samen!

Verschillende Auping modellen

Iedere Auping boxspring is uitgerust met het unieke AVS®-systeem, wat zorgt voor een optimale ventilatie, ondersteuning en temperatuur regulatie. Zoals de 80% open structuur van de spiraalbodem voor aanvoer van schone en frisse lucht, de DPPS pocketveren die zich aanpassen naar de vormen van het lichaam en de bijzondere 3D-breisel voor een optimale ventilatie. Door de bijzondere functies, het heerlijke comfort en het stijlvolle design zijn de Auping boxsprings al jaren favoriet. Zo zijn de boxsprings Auping Criade en Auping Original bekroond voor ‘Goed Industrieel Ontwerp’. Maar ook de Auping Kiruna is een populair model, leverbaar in vier verschillende varianten van prachtig design!

Auping boxspring bij Auping Studio's Eijerkamp

Advies nodig voor jouw nieuwe Auping boxspring? Kom proef liggen en laat je deskundig adviseren in onze Auping Studio Eijerkamp Zutphen of Auping Studio in Veenendaal! Uiteraard vind je hier ook de Auping matrassen en Auping bedden. Op een Auping boxspring geniet je van een optimale nachtrust en word je uitgerust wakker!

Lees meer