Skip to content

Auping matrassen

Ontdek alle Auping matrassen in de Auping Studio's in onze winkels. Met persoonlijk advies van onze experts.

Auping matrassen Eijerkamp
Filteren Filter & Sorteer
Meer filters
Minder filters
Sorteren op: Sorteren op Aanbevolen

Auping matrassen

Met de Auping matrassen en toppers kun je kiezen voor een matras dat aan de persoonlijke wensen voldoet. Uiterst comfortabel en ze zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens de nachtrust. We heten je van harte welkom in onze Auping Studio's bij Eijerkamp Veenendaal & Zutphen voor passend en persoonlijk advies over een Auping matras.

Auping matras naar persoonlijk comfort

Alle Auping matrassen zijn af te stemmen naar de persoonlijke comfortwensen, of je nu de voorkeur geeft aan hard of zacht comfort. Elk model is voorzien van het AVS systeem, een 80% open structuur van de spiraalbodem voor optimale ventilatie gedurende de nacht. En door middel van de DPPS pocketveren ervaar je een optimale ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. Tevens zijn de matrassen van Auping Cradle to Cradle geproduceerd op milieuvriendelijke wijze. Kom proef liggen op een Auping matras in onze Auping Studio's in Zutphen & Veenendaal!

Naar de contouren van uw lichaam

Wanneer u op een Auping matras ligt, vormt deze naar de contouren van uw lichaam. Zo heeft iedere persoon andere wensen qua ligcomfort en is elk lichaam anders opgebouwd. Moeite met het vinden van het geschikte matras voor u en uw partner? Bij Auping is het mogelijk om voor 2 losse matrassen te kiezen, die individueel afgestemd zijn op het lichaam. Zodat u beide geniet van een heerlijke nachtrust!

De diverse Auping matrassen

In onze collectie online en in onze Auping Studio's vind je verschillende matrassen, zoals de Auping Maestro, Auping Vivo en Auping Cresto. Beide voorzien van 5 comfortzones, met een latex comfortlaag. De Maestro is zelfs uitgerust met speciale schouderzone, zodat deze optimaal ondersteund worden. De matras Auping Inizio heeft een iets lagere hoogte, maar dat doet zeker niet af aan het sublieme ligcomfort. Alle matrassen van Auping zijn leverbaar als eenpersoons en tweepersoons variant, zowel geschikt voor een spiraalbodem als boxspring.

Auping matras kopen bij Eijerkamp

Ieder persoon verschilt, daarom kan het lastig zijn om het geschikte Auping matras te vinden. Wellicht heb je last van rug- en nekklachten en draai of transpireer je veel gedurende de nacht. Onze deskundige adviseurs informeren je graag over de diverse mogelijkheden. Laat je adviseren over een Auping matras in de Eijerkamp Auping Studio's.

Lees meer