• 7 jaar garantie
  • ruim 150 merken
  • 9.4 klantwaardering

Auping matrassen

Auping matrassen

Auping matrassen

Met de Auping matrassen en toppers kunt u kiezen voor een matras dat aan uw persoonlijke wensen voldoet. Uiterst comfortabel en zorgen voor de juiste ondersteuning tijdens uw nachtrust. We heten u van harte welkom in onze Auping Plaza in Zutphen of de Auping Premium Store in Veenendaal voor passend en persoonlijk advies over een Auping matras. Lees verder >

Auping matrassen

Auping matras naar persoonlijk comfort

Alle Auping matrassen zijn af te stemmen naar uw persoonlijke comfortwensen, of u nu de voorkeur heeft voor een hard of zacht comfort. Elk model is voorzien van het AVS systeem, een 80% open structuur van de spiraalbodem voor optimale ventilatie gedurende de nacht. En door middel van de DPPS pocketveren ervaart u een juist ondersteuning bij liggen, draaien en zitten. Tevens zijn de matrassen van Auping zijn Cradle to Cradle geproduceerd, volgens een milieuvriendelijke wijze. Kom proef liggen op een Auping matras in onze Auping Plaza en Auping Premium Store!

Naar de contouren van uw lichaam

Wanneer u op een Auping matras ligt, vormt deze naar de contouren van uw lichaam. Zo heeft iedere persoon andere wensen qua ligcomfort en is elk lichaam anders opgebouwd. Moeite met het vinden van het geschikte matras voor u en uw partner? Bij Auping is het mogelijk om voor 2 losse matrassen te kiezen, die individueel afgestemd zijn op het lichaam. Zodat u beide geniet van een heerlijke nachtrust!

De diverse Auping matrassen

In onze collectie online en in onze Auping Plaza vindt u verschillende matrassen, zoals de Auping Maestro, Auping Vivo en Auping Cresto. Beide voorzien van 5 comfortzones, met een latex comfortlaag. De Maestro is zelfs uitgerust met speciale schouderzone, zodat deze optimaal ondersteund worden. De matras Auping Inizio heeft een iets lagere hoogte, maar dat doet zeker niet af aan het sublieme ligcomfort. Alle matrassen van Auping zijn leverbaar als eenpersoons en tweepersoons variant, zowel geschikt voor een spiraalbodem als boxspring.

Auping matras kopen bij Eijerkamp

Ieder persoon verschilt, daarom kan het lastig zijn om het geschikt Auping matras voor u te vinden. Wellicht heeft u last van rug- en nekklachten en draait of transpireert u veel gedurende de nacht. Onze deskundige adviseurs informeren u graag over de diverse mogelijkheden. Laat u adviseren voor een Auping matras in een van onze winkels!