Skip to content
Auping Handverstelbaar Bedbodem
Auping Handverstelbaar Bedbodem
Vanaf 545.- Voor 490.50
Vergroten
  • Auping Handverstelbaar Bedbodem
1/6
Item 1 of 6

Auping Handverstelbaar Bedbodem

Vanaf 545.- Voor 490.50
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 6-8 weken

Actie Auping 10% World Sleep Day korting

Profiteer nu van 10% korting tijdens de World Sleep Days op de complete Auping Collectie in onze Auping Store's bij Eijerkamp Zutphen & Veenendaal!

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Gratis slaapadvies in onze Slaap Experience Centers van onze slaapexperts. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Handverstelbaar Bedbodem

Een spiraalbodem van Auping is een aangename toevoeging aan je Auping bed. Met de handverstelbare spiraalbodems geniet je iedere nacht van een optimale nachtrust en aangenaam slaapcomfort. Het ruggedeelte en het voetendeel van deze Auping bedbodem zijn eenvoudig met de hand te verstellen in een voor jou aangename positie.

Optimale ventilatie

Zoals iedere spiraalbodem van Auping, is ook de handverstelbare bedbodem voorzien van 80% open ruimte voor luchtcirculatie, hierdoor ventileert de bodem optimaal. De dwarsgespannen spiralen zijn vervaardigd uit ijzersterk staal en zorgen met haar 10.000 ondersteuningspunten voor de perfecte ondersteuning van het lichaam.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van de spiraalbodem van Auping in onze Auping Studio's in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts helpen je graag tijdens een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1614425
Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Staal
Kleur zwart
Merk Auping
Woonstijl Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp Drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp Bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis, inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug om te recyclen. Lees meer