Skip to content
Auping Handverstelbaar Bedbodem
Auping Handverstelbaar Bedbodem
Vanaf 545.-
Vergroten
  • Auping Handverstelbaar Bedbodem
1/6
Item 1 of 6

Auping Handverstelbaar Bedbodem

Vanaf 545.-
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 8-10 weken

Eijerkamp vertelt over Auping Handverstelbaar Bedbodem

Een spiraalbodem van Auping is een aangename toevoeging aan je Auping bed. Met de handverstelbare spiraalbodems geniet je iedere nacht van een optimale nachtrust en aangenaam slaapcomfort. Het ruggedeelte en het voetendeel van deze Auping bedbodem zijn eenvoudig met de hand te verstellen in een voor jou aangename positie.

Optimale ventilatie

Zoals iedere spiraalbodem van Auping, is ook de handverstelbare bedbodem voorzien van 80% open ruimte voor luchtcirculatie, hierdoor ventileert de bodem optimaal. De dwarsgespannen spiralen zijn vervaardigd uit ijzersterk staal en zorgen met haar 10.000 ondersteuningspunten voor de perfecte ondersteuning van het lichaam.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van de spiraalbodem van Auping in onze Auping Studio's in Zutphen en Veenendaal. Onze slaapexperts helpen je graag tijdens een persoonlijk slaapadvies.

Auping Handverstelbaar Bedbodem
Auping Handverstelbaar Bedbodem