Skip to content
Auping Vlak Bedbodem
Auping Vlak Bedbodem
Vanaf 275.- Voor 233.75
Vergroten
  • Auping Vlak Bedbodem
1/4
Item 1 of 4

Auping Vlak Bedbodem

Vanaf 275.- Voor 233.75
Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: 5-6 weken

Actie Auping Warme Winterweken

Profiteer nu tijdens de Warme Winterweken van extra veel voordeel op de complete Auping collectie in onze Auping Studio's bij Eijerkamp in Zutphen & Veenendaal en online! 

Slaapadvies Eijerkamp

Slaapadvies In de winkels

Ergonomisch slaapadvies op veilige afstand. Met voordeel op bekende merken als Auping en Tempur.  

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Auping Vlak Bedbodem

Een spiraalbodem van Auping is een aangename toevoeging aan je Auping bed. De vlakke spiraalbodem van Auping is vervaardigd uit ijzersterk gevlochten staal en biedt, dankzij met dan 10.000 ondersteuningspunten, optimale ondersteuning van het lichaam. Zoals iedere spiraalbodem van Auping, is ook de vlakke bedbodem voorzien van 80% open ruimte voor luchtcirculatie, hierdoor ventileert de bodem optimaal.

Ontdek de mogelijkheden en ervaar het comfort van spiraalbodem van Auping in onze Auping Studio bij Eijerkamp Zutphen of de Auping Studio Eijerkamp Veenendaal. Onze slaapexperts helpen je graag tijdens een persoonlijk slaapadvies.

Afmetingen & details

Artikelnummer 1614424
Breedte 80 cm
Lengte 200 cm
Materiaal Staal
Kleur zwart
Merk Auping
Woonstijl  Design
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer