gratis verzending vanaf € 500
Tempur Zero-G 400 Bedbodem
Tempur Zero-G 400 Bedbodem
Vergroten
  • Tempur Zero-G 400 Bedbodem
1/6
Item 1 of 6

Tempur Zero-G 400 Bedbodem

Stel naar wens samen
Dit meubel is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze woonwinkel(s) voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan.
Levertijd: meer dan 12 weken

Actie Tempur 50% korting elk 2e artikel

Profiteer nu van 50% korting op elk 2e Tempur artikel online en in onze Tempur Studio’s in Zutphen & Veenendaal!

Slaapadvies Eijerkamp

Persoonlijk slaapadvies?

Kom veilig proefliggen volgens de RIVM richtlijnen en krijg ergonomisch slaapadvies voor een nieuw matras, bed of compleet slaapsysteem! Met voordeel op Auping, Tempur en meer!

maak afspraak

Eijerkamp vertelt over Tempur Zero-G 400 Bedbodem

Zero G 400 van Tempur is een verstelbare bedbodem welke optimale ondersteuning en comfort biedt waardoor te allen tijde van een optimale nachtrust wordt genoten. Met slechts een druk op de knop van de draadloze afstandsbediening neemt de Zero G 400 moeiteloos een desgewenste positie aan waarmee een compleet gevoel van gewichtsloosheid wordt gerealiseerd.

De Tempur Zero G 400 verstelbare bedbodem maakt het mogelijk de benen tot iets boven het hart te positioneren. Hierdoor wordt de druk op de onderste ruggenwervels verlicht en wordt de bloedsomloop verbetert om zo een optimale staat van ontspanning te ervaren. Dit draagt bij aan een goede nachtrust en een diepe slaap om zo ontspannen en uitgerust weer wakker te worden.

Mogelijkheden
De Zero G 400 bedbodem van Tempur is gestoffeerd en verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en beige. Tevens is de Zero G 400 te voorzien van diverse poten in verschillende hoogtes. De bedbodem is leverbaar zonder hoofdbord, maar optioneel ook verkrijgbaar met een zwevend hoofdbord in dezelfde kleur als het frame van de bedbodem.

Voordelen van de Tempur Zero G 400
- Draadloze afstandsbediening
- Vooraf ingestelde relax Zero Gravity positie voor directe verlichting van de onderrug
- Ingebouwde ontspannende massagefunctie met diverse intensiteiten en timer

Afmetingen
De Zero G 400 bedbodem van Tempur is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
- 80 x 200/210 cm
- 90 x 200/210 cm
- 160 x 200/210 cm
- 180 x 200/210 cm

Afmetingen & details

Artikelnummer 1568677
Breedte 180 cm
Lengte 210 cm
Kleur zwart
Merk Tempur
Woonstijl  Landelijk
Eijerkamp Garantie & Service

Jarenlang woonplezier met standaard 2 jaar gratis garantie volgens de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Eijerkamp verlengt de CBW garantie gratis naar 5 jaar garantie op de constructie van meubels. Naast de CBW en Eijerkamp garantie is, tegen een aantrekkelijke meerprijs, 7 jaar All in House garantie mogelijk op o.a. vlekken, beschadigingen en constructie. De zekerheid van kwaliteit. Nu én straks. Lees meer

(On)bezorgd in huis

Alle Eijerkamp meubels worden bij besteding vanaf 500.- gratis bij je thuis bezorgd met de Eijerkamp drempelservice. Direct genieten van je nieuwe meubel(s)? Kies dan voor de Eijerkamp bezorgservice! Twee professionele Eijerkamp bezorgers pakken jouw nieuwe meubels met zorg uit en plaatsen ze op elke gewenste plek in huis. Inclusief montage, viltjes en gratis onderhoudsadvies. Het verpakkingsmateriaal nemen we mee terug voor recycling. Lees meer