Skip to content
Tempur Sonata SmartCool Hoofdkussen
Tempur Sonata SmartCool Hoofdkussen
Vergroten
  • Tempur Sonata SmartCool Hoofdkussen
1/4
Item 1 of 4

Tempur Sonata SmartCool Hoofdkussen

Op voorraad binnen 1 tot 5 werkdagen in huis

Eijerkamp vertelt over Tempur Sonata SmartCool Hoofdkussen

Genieten van het slapen met het Sonata SmartCool hoofdkussen van Tempur. Dit kussen is innovatief en ontworpen om een comfortabele en verkoelende slaapervaring te bieden. Het kussen is verkrijgbaar in drie maten: Small, Medium en Large, zodat er een kussen gekozen kan worden dat perfect bij je lichaamsbouw en slaaphouding past.

Het kussen is gevuld met microvezel vulling die zacht en ondersteunend aanvoelt. Het heeft een SmartCool-hoes die gemaakt is van een speciale stof die overtollige warmte afvoert en zorgt voor een koel gevoel tijdens het slapen. De hoes is ook afneembaar en wasbaar, wat het kussen gemakkelijk schoon te houden maakt.

Het Sonata SmartCool hoofdkussen heeft een unieke vorm die de nek en het hoofd ondersteunt, ongeacht of iemand een rug- of zijslaper is. Het kussen heeft ook een ergonomische uitsparing in het midden, waardoor er minder druk op de oren komt te staan bij het slapen op de zijkant.

Of er nou gekozen wordt voor een Small, Medium of Large kussen, het Sonata SmartCool hoofdkussen biedt een comfortabele en verkoelende slaapervaring die bijdraagt aan een goede nachtrust.

 
Bekijk meer